Steendahl hattrick i stor U19-sejr

Jesper Steendahl blev hattrick-helt, da Randers Freja FC’s U19-talenter lørdag eftermiddag besejrede HB Køge på udebane med hele 1-5 i en kollektiv god indsats.

Efter at have lidt nederlag i seneste spillerunde skulle Randers Freja FC’s U19-hold forsøge at komme tilbage på sporet i dagens udekamp mod HB Køge. Med en sejr ville randrusianerne samtidigt stadig være med i kapløbet om førstepladsen i U19 Drenge Divisionen, hvor der kun er fire runder tilbage

Det startede glimrende for kronjyderne, der efter ganske få minutter havde kontrol over kampen både offensivt og deffensivt. Det betød at Jesper Steendahl i det 18. spilleminut kunne bringe gæsterne fra Randers foran med 0-1. U19-topscorer, Kasper Waarst Høgh, ville dog også lege med, og han fordoblede føringen med sit mål til 0-2 i det 26. minut. Det skulle også blive 0-3 til Randers Freja FC’s U19-hold før pausen, da Jesper Steendahl endnu engang var på pletten med en scoring i det 33. minut.

I anden halvleg byggede U19-talenterne bare på. Der var således kun spillet 10 minutter af anden halvleg, da venstrebacken Jonas Graversen blev spillet i dybden, hvorefter han sparkede den fladt ind i det lange hjørne. Graversen gjorde det dermed til 0-4 i Randers Freja FC’s favør. Blot fire minutter senere cementerede Jesper Steendahl sejren, da han med sit tredje mål i kampen scorede til 0-5. Hjemmeholdet fra HB Køge fik dog pyntet en smule på resultatet med en scoring til 1-5 i det 79. minut. Der var dog aldrig tvivl om sejren, hvorfor Randers Freja FC kan rejse hjem med alle tre point og optanket selvtillid.

– Det var fedt at få hul på målbylden. Der var tilløb til rigtig mange mål. Vi sætter så mange gode ting sammen. Vi holder god koncentration hele vejen igennem. Det eneste jeg ærgrer mig lidt over, er det mål de fik. Vi ville gerne have holdt nullet, fortæller cheftræner Per Sørensen.

– Vi får virkelig spillet chancerne store i dag, som vi også havde efterlyst. Det er jo ikke sådan, at vi ikke har haft mulighederne i de andre kampe. Det der med at spille chancerne større, det har vi arbejdet med, siger Per Sørensen, der ser frem til de sidste fire kampe i U19 Drenge Divisionen.

Med dagens sejr er Randers Freja FC på en øjeblikkelig 4. plads med tre point op til AB på 1. pladsen. U19-talenterne spiller igen lørdag den 11/05, når de hjemme møder Holbæk kl. 13:00.

Kampfakta:
HB Køge – Randers Freja FC 1-5 (0-3)

0-1 Jesper Steendahl (18.)
0-2 Kasper Høgh (26.)
0-3 Jesper Steendahl (33.)
0-4 Jonas Graversen (56.)
0-5 Jesper Steendahl (60.)
1-5 Christian Hansen (79.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Johannes Frahm, Christoffer Petersen, Oliver Overgaard Olesen, Jonas Graversen (75. Matthæus Andersen), Thomas Sønnichsen, Benjamin Zjajo, Majaliwa Msabaha, Oliver Bundgaard Kristensen (60. Christian Hørby) , Tobias Klysner, Jesper Steendahl (68. Mads Rohde Sørensen), Kasper Waarst Høgh.

Skrevet af: Martin Albrechtsen