Status fra Randers FC

Den sidste uge har været ekstra god i Randers FC, hvor der er kommet en lang række sponsorforlængelser i hus, og tilmed også nye partnere der er kommet med på holdet. 

Vi er rigtig glade for, at der endelig skal spilles fodbold på Cepheus Park Randers igen, men vi er naturligvis ærgerlige over, at det bliver uden tilskuere pga. smittefaren for corona. Vi ville allerhelst, at der var fyldt med sponsorer, fans og god stemning på lægterne. Vi har dog tænkt kreativt og forsøgt at vende tilskuer-situationen til noget positivt, fordi det bliver uomtvisteligt et fantastisk tv-produkt med de mange mennesker, som nu kommer til at se kampene bag tv-skærmene.

Uden tilskuere bliver der mulighed for sædebannere på tribunerne, som giver ekstraordinær god tv-eksponering, og det bliver med unikke placeringer på langsiden, der normalt ikke er i spil. Priserne varierer ift. placeringen, og går fra kr. 25.000-35.000 ex. moms. for min. 5 kampe.

Tag endelig fat i salg- og marketingchef Morten Hørby på mha@randersfc.dk eller 20888017 for mere information om den nye eksponeringsmulighed til vores kommende hjemmekampe, og følg med på LinkedIn for offentliggørelse af de nye aftaler samt sponsorforlængelserne.

Klik her og se oversigtsbillede over sædebannere.

Vi siger tak for den store opbakning!

Skrevet af: Martin Albrechtsen