Statistikken mod hademodstanderen er faktisk ikke så slem

Når man siger FC Nordsjælland, tænker man en hademodstander for Randers FC. To gange har vi tabt med hele 6-1 til nordsjællænderne og de seneste tre opgør har vi tabt til dem med en samlet målscore på 10-3.

Men kigger man i statistikken ser det dog ikke nær så slemt ud, som man måske skulle tro. Siden det første indbyrdes opgør mellem de to klubber i 2004 endte 2-2, hvor legenderne Jesper Thygesen og Karsten Johansen kom på tavlen, har de tidligere danmarksmestre fra Farum ”kun” vundet 13 ud af 35 opgør. Randers FC har vundet 9 kampe, mens 13 kampe er endt uafgjort.

Tilbage i 2015 vandt kronjyderne faktisk fire kampe i træk over FC Nordsjælland med en samlet målscore på 9-0. På søndag den 11. november skal vi forsøge at forbedre denne statistik, når FC Nordsjælland gæster BioNutria Park Randers. Der er kampstart kl. 14:00, og du kan som altid købe billet på https://billet.randersfc.dk/.

Du kan også købe et sæsonkortabonnement for bare 79 kroner om måneden og få adgang til alle Randers FC’s superliga-hjemmekampe.

PS: Sidst vi slog FCN var faktisk også i november måned, da vi tilbage i 2016 hjemme vandt med 2-1 på mål af Mikael Ishak og Brandur Hendriksson.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images