Spilletid til Kasper Høgh i 2-2-kamp

Randers FC-talentet Kasper Høgh fik det sidste kvarter i 2-2-kampen mod Grækenland.

Det danske U19-landshold spiller i øjeblikket vigtige EM-kvalifikationskampe til Elite Round i England. Den første af slagsen var onsdag mod Grækenland.

Det danske hold kom bagud efter 19 minutter på et straffespark begået af OB-keeper Hans Christian Bernat. Målet blev scoret af Marios Tsaousis.

Det blev også til 2-0 til grækerne efter 37 minutters spil, efter at de kombinerede sig let igennem og Dimistrios Meliopoulos scorede simpelt til 2-0 efter en tværbold fra deres venstre side. Det var også stillingen ved pausen efter en halvleg, hvor grækerne egentlig ikke havde skabt de store chancer. Danmark havde været mest på bolden – men ikke været gode nok med den og skabt det store fremad banen.

Efter pausen kom Danmark frem til mere, og efter 59 minutter blev der reduceret. Oliver Klitten satte sin modstander på højrekanten og sendte bolden ind foran mål, hvor Mikkel Kaufmann gled bolden i mål. Det danske hold pressede mere og mere på, og efter 72 minutter udlignede Mikkel Kaufmann med sit andet mål i kampen efter et fornemt forarbejde af Mikkel Damsgaard.

I forbindelse med scoringen blev Kaufmann skadet, og det betød indskiftning af Randers FC’s Kasper Høgh, der deltog i en hæsblæsende afslutning. Han fik blandt andet sendt en afslutning afsted til allersidst, der dog røg forbi mål. Dermed endte opgøret 2-2.

Næste kamp spilles på lørdag, hvor modstanderen er Tjekkiet.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images