Solid 4-1 sejr til U19 over AC Horsens

En solid holdpræstation var med til at sikre en flot 4-1 sejr over AC Horsens.

Lørdag middag skulle Randers Freja FC’s ubesejrede U19-hold forsøge at bygge videre på den gode form, da formstærke AC Horsens gæstede Randers.

U19-holdet fik dog ikke en ønskestart på kampen, da hjemmeholdets Johannes Frahm efter 9. minutters spil kom til at lave selvmål. Efter det tidlige føringsmål til AC Horsens fik Randers Freja FC greb om kampen igen. Randrusianerne var især gode til at skabe chancer via indlæg fra kanterne mod et Horsens-mandskab, som forventet stod lavt på banen. Og efter 36 minutters spil gav det pote, da Mads Rohde Sørensen fik udlignet til 1-1 efter netop et indlæg serveret af Christoffer Petersen.

Kort før pausefløjtet viste de lyseblå endnu engang skarphed på indlæg, da Sune Balle fik scoret på et hovedstød til 2-1 efter en standardsituation. Det var et vigtigt mål, der gav hjemmeholdet en god fornemmelse at gå til pause på.

Randers Freja FC kom bedst ud af startblokken i anden halvleg, hvor Mads Rohde Sørensen efter 48. Minutters spil fik driblet sig godt igennem, og fra kanten af baglinjen fik han slået et indlæg ind i panden på en fremstormende Benjamin Zjajo, der kunne bringe hjemmeholdet foran med 3-1.

Herefter havde U19-holdet momentum og kontrol over kampen. Og da kampen var 81 minutter gammel, straffede randrusianerne kynisk en AC Horsens-fejl, da Jesper Steendahl scorede til slutresultatet 4-1 efter en assist af Oliver Bundgaard Kristensen.

– Stor ros for en hårdtarbejdende holdindsats, hvor vi fulgte gameplanen. Det vi har arbejdet med i løbet af ugen, fik vi vist, at det også kunne kaste point af sig i dag mod AC Horsens. Vi fik en rigtig god sejr. Kampens betydning var også vigtig, fordi AC Horsens er et formstærkt hold. De har faktisk kun tabt to kampe i sæsonen. Det var en meget flot indsats af spillerne, fortæller Per Sørensen, der står i spidsen for U19-holdet.

Næste gang U19-holdet skal i aktion er torsdag den 22. november kl. 20:00, når Thisted kommer på besøg.

Skrevet af: Martin Albrechtsen