Søren Emil Overgaard er ny U15-cheftræner

Randers FC har ansat Søren Emil Overgaard som ny U15-cheftræner fra det nye år.

Da Tobias Bendixen fortsætter trænerkarrieren i norsk ungdomsfodbold har Randers FC fundet hans erstatning i 30-årige Søren Emil Overgaard, som kommer fra Hobro IK, hvor han senest har været ungdomsudvikler og tidligere trænet flere ungdomshold.

– Efter halvandet år som ungdomsudvikler i Hobro IK, hvor jeg har været til at udvikle klubben og haft en lederrolle, glæder jeg mig nu til at være mere på træningsbanen og have holdsansvar igen. Jeg har kun hørt godt om Randers FC og klubbens talentarbejde, så jeg glæder mig vildt meget til at arbejde på fuld tid i en af Jyllands største klubber, hvor man igennem de seneste år har set flere spillere gå igennem fra ungdoms- til superliga-holdet. Jeg ser frem til at kunne bidrage til Randers FC’s talentafdeling og ikke mindst arbejde med en flok talentfulde og ivrige spillere, som jeg vil hjælpe på vej til at nå deres mål, siger Søren Emil Overgaard.

Søren Emil Overgaard bor i Bjerringbro med kæresten og tre børn. Han har 10 års trænerarbejde i Bjerringbro IF og 4 år i Hobro.
Han er uddannet skolelærer og har derudover UEFA’s A-licens.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Kristian Fredslund, Randers FC