Skuffende nederlag til AaB

2. Påskedag mandag kom Aab på besøg på Cepheus Park Randers til Superligaens 31. spillerunde. Det var en kamp med meget på spil, idet Randers FC med blot et enkelt point kunne sikre sig gruppens førsteplads. Det var et AaB-hold som op til kampen ikke havde haft de bedste resultater mod et Randers FC-hold som havde vundet de to seneste kampe. Der var derfor lagt i ovnen til et spændende opgør.

Stadionuret havde knap rundet 1 minut og 30 sekunder, da AaB’s venstreback Lukas Klitten smækkede et indlæg ind i hovedet på Tom Van Weert, som kunne heade bolden i mål til en tidlig AaB-føring. Det første kvarter var præget af fight, og det var derfor småt med poleret fodboldspil og chancer. Det var i det hele taget ikke en første halvleg, som var værd at skrive hjem om. Det var AaB, som viste mest tænder i første halvleg, og efter 25 minutter var AaB meget tæt på at kunne bringe sig foran med 0-2 efter en tunnel på Johnny Thomsen, som førte til et indlæg, hvor Patrik Carlgren hev en klasseredning frem efter et AaB-hovedstød. Randers FC formåede ikke at skabe det helt store, hvor kun Benjamin Stokkes forsøg som røg over målet er værd at nævne. Mere skete der ikke i første halvleg, og dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 0-1.

Det var et Randers FC-hold som kom ud til anden halvleg med en helt anden attitude. Indenfor 10 minutter testede Randers FC-angriberen Emil Riis AaB-målet tre gange, hvoraf den ene chance var på et godt oplæg af André Rømer. Emil Riis måtte dog se sit forsøg prelle af på overliggeren. Randers FC var mere på bolden i anden halvleg end AaB, men alligevel var det AaB, som scorede igen. En AaB-kontra ender med en friløber til AaB’s Lucas Andersen, som rundede Patrik Carlgren i Randers FC-målet og sparkede bolden i nettet til 0-2.  Mere skete der ikke i kampen, og Randers FC måtte dermed forlade banen med 0-2-nederlag til AaB – i en kamp hvor tingene aldrig rigtig lykkedes for Randers FC.

Sidste kamp i gruppespillet er på fredag d. 26 april 2019 klokken 19.00 ude mod Vendsyssel FF. Det bliver en meget vigtig kamp for Randers FC, hvor vi kan sikre os førstepladsen i gruppen. Vi håber på at se mange fans i Hjørring på fredag.

Advarsler:

Nicolai Poulsen (Randers FC), Frederik Lauenborg (Randers FC), Kevin Conboy (Randers FC), André Rømer (Randers FC), Tom Van Weert (AaB), Lucas Andersen (AaB)

Kampens tilskuertal: 3908

Dagens kampsponsor: Verdo

Kampens spiller: Patrik Carlgren

Dagens startopstilling med ændringer:
Patrik Carlgren – Johnny Thomsen (28. Frederik Lauenborg), Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy – Björn Kopplin (82. Mikael Boman), André Rømer, Nicolai Poulsen, Saba Lobjanidze – Emil Riis, Benjamin Stokke (70. Kasper Enghardt).

Skrevet af: Oliver Maltha
Foto: Foto: Getty