Skarpheden manglede i U19-nederlag

Lørdag eftermiddag skulle Randers Freja FC’s U19-hold forsøge at rejse sig efter forrige rundes 2-0 nederlag i Hvidovre. Det skulle gå udover formstærke Næstved, som denne lørdag gæstede grønsværen i Randers. Det blev dog aldrig den kamp, som randrusianerne havde håbet på.

I ugens løb havde U19-holdet haft fokus på defensiven og gennembrudsspillet, hvilket var til at se på banen, idét U19-drengene fik sat nogle fine ting sammen rent spillemæssigt. Den sidste skarphed udeblev dog for randrusianerne i dagens kamp mod de grønne fra Næstved. Istedet kunne næstvederne slå til i det 28. minut efter et indlæg fra venstrekanten, hvor det randrusianske forsvar desværre fik mistimet i situationen, hvilket gjorde arbejdsbetingelserne nemmere for Victor Koch Hansen, der nemt kunne bringe gæsterne foran med 1-0 før pausefløjtet.

I anden halvleg var mønsteret det samme. Randrusianerne havde mest boldbesiddelse, mens gæsterne skabte de største chancer i kampen. Johannes Frahm, der igen var tilbage hos de lyseblå efter at have siddet ude i Hvidovre, gjorde en god figur med to rigtig gode redninger. I kampens slutfase var U19-drengene tæt på at få udlignet, da en flad tværbold gennem feltet var lige ved at finde Kasper Høgh, der manglede 20 cm for at nå frem til bolden. Kampen sluttede derfor med et 1-0 nederlag til Næstved.

– Spillemæssigt er det mere eller mindre godkendt, men vi mangler lige den sidste skarphed i feltet p.t. Det kniber med at score og holde modstanderne fra at score. Vi er ramt på selvtilliden i øjeblikket. Det skal vi have gjort noget ved. Vi skal tilbage på rette spor, fortæller cheftræner Per Sørensen.

U19-holdet spiller igen lørdag den 06/04  kl. 12.00 ude mod AB.

Kampfakta:
Randers Freja FC – Næstved IF 0-1 (0-1)

0-1 Victor Koch Hansen (28.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Johannes Frahm, Christoffer Petersen, Oliver Overgaard Olesen, Thomas Sønnichsen, Benjamin Zjajo (82. Mads Rohde Sørensen), Majaliwa Msabaha, Oliver Bundgaard Kristensen (41. Oliver Bjerrum Jensen), Tobias Klysner (60. Mikkel Dongsted), Jesper Steendahl, Kasper Waarst Høgh, Viktor Frandsen

Skrevet af: Martin Albrechtsen