Skæve vinkler før SønderjyskE – Randers FC

På søndag tager vi sydpå til Haderslev for at spille en utrolig vigtig kamp mod SønderjyskE. Endnu engang er der vigtige point på spil i forhold til at komme med i det forjættede land, top-6. Forud for søndagens vigtige kamp i Haderslev har vi haft den store lup fremme for at tage et nærmere kig på de to mandskaber. Derfor er vi nu klar med nogle skæve vinkler fra de to hold.

Vidste du:

– At det statistisk set står fuldstændig lige mellem Randers FC og SønderjyskE. De to hold har mødt hinanden 28 gange med hver 8 sejre til følge. 12 gange er det endt uafgjort mellem sønderjyderne og kronjyderne.

– At Randers FC kun har lukket to mål ind i deres seneste fem Superliga udekampe. Begge mål blev scoret i seneste udekamp mod Brøndby.

– At SønderjyskE er ubesejret på hjemmebane i deres seneste seks Superliga hjemmekampe mod Randers FC. Sønderjyderne har ovenikøbet holdt buret rent i deres seneste tre hjemmekampe mod kronjyderne.

– At 2-1 nederlaget i Brøndby endte en forrygende udebane stime på 4 sejre i træk (klubrekord). På søndag skal vi tilbage på sporet.

– At SønderjyskE ikke har scoret i deres seneste fem superligakampe. Sidst sønderjyderne fik nettet til at blafre var den 2. december 2018.

– At Randers FC har scoret fire mål mod sønderjyderne i klubbernes seneste to indbyrdes opgør (begge kampe blev spillet i Randers). Saba Lobjanidze scorede bl.a. et vaskeægte hattrick i 3-0 sejren over SønderjyskE i april 2018.

– At klubbernes første møde nogensinde, tilbage i oktober 2008, endte med en 1-0 sejr til SønderjyskE.

– At Patrik Carlgren sammen med FCK’s Jesse Joronen har holdt buret rent flest gange i indeværende Superligasæson (9 clean sheets). Til sammenligning har SønderjyskE’s keeper Sebastian Mielitz holdt nullet 5 gange.

– At Randers FC skal forsøge at undgå tredje nederlag på stribe, når vi søndag spiller i Haderslev. Sidst randrusianerne oplevede en sådan negativ stime var i februar 2018. På det tidspunkt havde vi tabt fire kampe i træk.

– At Erik Marxen har fået ophævet sin karantæne og alligevel er med i søndagens kamp, da Randers FC fik medhold i, at det gule kort, der førte til udvisningen af anføreren, var forkert dømt.

Vi håber, at vi på søndag kan bidrage positivt til statistikkerne. Der er kampstart på Sydbank Park kl. 12.00. Har du ikke mulighed for at se kampen i Haderslev, vises den også på Eurosport 2.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images