Skæve vinkler før Randers FC – AC Horsens

På søndag danner Cepheus Park Randers ramme for grundspillets sidste hjemmekamp. Drømmen om top-6 lever endnu, men det kræver formentlig en sejr i søndagens hjemmekamp mod AC Horsens. Vi har taget et nærmere kig på de to mandskaber. Derfor er vi nu klar med nogle skæve vinkler fra de to hold.

Vidste du:

– At randrusianerne og horsensianerne ligger side om side i tabellen med hver 31 point på en hhv. 9. og 10. plads. Randers FC indtager 9. pladsen med en bedre målscore.

– At Randers FC og AC Horsens har spillet 1-1 i deres seneste to superligakampe.

– At ingen AC Horsens-spiller har scoret flere hovedstødsmål end Randers FC’s Saba Lobjanidze. Mikkel Qvist, Bjarke Jacobsen samt Mads Andersen har hver, ligesom Saba, scoret 2 mål med hovedet i denne sæson.

– At Randers FC har vundet 4 af deres seneste 7 hjemmekampe mod AC Horsens i Superligaen. Sidst vi slog ”den gule fare” var i april 2017, hvor vi vandt 2-0 på to mål af Marvin Pourie.

– At AC Horsens har tabt deres seneste to superligakampe, hvilket er første gang i indeværende sæson, at horsensianerne taber to kampe i træk.

– At Randers FC og AC Horsens ikke har spillet 0-0 siden november 2012.

– At AC Horsens kun har scoret 1 mål i deres seneste 4 kampe i Randers.

– At Benjamin Stokke har været involveret i 3 af Randers FC’s seneste 6 mål på hjemmebane i Superligaen (2 mål og 1 assist).

– At Randers FC ikke har tabt to Superligahjemmekampe i træk siden december 2017.

– At AC Horsens aldrig har scoret mere end 1 mål, når de har spillet i Randers.

Lad os håbe at vi kan bidrage positivt til statistikkerne på søndag. Der er kampstart på Cepheus Park Randers kl. 12:00.
Køb billet (eller sæsonkortabonnement) på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images