Skæve vinkler før AaB – Randers FC

Søndag tager vi hul på gruppespillets første kamp, når vi gæster de bolsjestribede i Aalborg. Det er langtfra en ubetydelig kamp mod AaB, da der både spilles om førstepladsen i gruppen og om vigtige point i forhold til Europa Playoff. Vi har taget et nærmere kig på de to mandskaber. Derfor er vi nu klar med nogle skæve vinkler fra de to hold.

Vidste du:

– At Randers FC kun har tabt 1 af deres seneste 6 Superligakampe mod AaB (3 sejre, 2 uafgjorte, 1 tabt).

– At AaB har vundet 2 af deres 3 seneste hjemmekampe. Det er ligeså mange vundne hjemmekampe, som de bolsjestribede præsterede i de 11 forrige kampe i Aalborg.

– At 29% af de mål som AaB har lukket ind i Superligaen i denne sæson, er kommet fra hovedstød. Ingen andre hold i Superligaen har procentmæssigt indkasseret ligeså mange mål på hovedstød.

– At Randers FC har tabt 4 af deres seneste 5 Superligakampe – efter at have vundet 4 af de forrige 5 kampe i Superligaen.

– At AaB’s Lucas Andersen har været involveret i 5 mål i de seneste 4 Superligakampe.

– At Mikkel Kallesøe har været involveret i 3 af Randers FC’s seneste 6 scoringer i Superligaen (2 mål, 1 assist)

– At AaB er ubesejret i deres seneste 3 hjemmekampe (2 sejre, 1 uafgjort) og har scoret 7 mål, efter at have tabt 5 af deres 6 forrige hjemmekampe i Superligaen.

– At AaB kun har holdt målet rent 1 gang i deres seneste 16 Superligakampe.

– At sidst Randers FC vandt på udebane var mod netop AaB den 10. februar i år. Der vandt vi med hele 3-0 i Aalborg. Lad det bare gentage sig i morgen, når vi gæster de bolsjestribede i gruppespillets første kamp.

Lad os håbe at vi kan bidrage positivt til statistikkerne i morgen. Der er kampstart på Aalborg Portland Park kl. 14:00.

Har du ikke mulighed for at se kampen på stadion, vises kampen også på Eurosport 2

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Anita Graversen, Getty Images