Simon Graves Jensen på fuldtidskontrakt i Randers FC

U19-ligaholdets Simon Graves Jensen rykker fra sommer op i Randers FC’s førsteholdstrup.

Endnu et produkt af Randers FC’s talentudvikling tager nu skridtet op i førsteholdstruppen. U19-ligaholdets Simon Graves Jensen har nemlig skrevet under på en 3-årig fuldtidsaftale gældende fra sommeren 2018.

Det unge 18-årige forsvarstalent, som kom til klubben som førsteårs U17-spiller fra Holstebro, har trænet hyppigt med Alka Superliga-holdet i de seneste måneder og har altså overbevist den sportslige ledelse, om at han er værd at satse på for fremtiden.

– Simon er et stort talent, som nu også er kommet ind i U19-landsholdsvarmen. Han er en teknisk velfunderet forsvarsspiller, som er rigtig dygtig i opspilsfasen. Nu skal han have bygget noget fysik på og suge endnu mere til sig fra trænere og medspillere i førsteholdstruppen. Af sin alder viser han stor modenhed, og vi glæder os til at følge hans udvikling på tætteste hold, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Michael Gravgaard.

Faktisk var han indtil for nylig ikke midterforsvarer. Han har spillet på midtbanen i hele sin ungdomskarriere, indtil i sommer, hvor han blev rykket ned i midterforsvaret, hvor han udover sine tekniske kompetencer også kan udnytte et godt hovedspil samt et godt blik for at bryde modstandernes opspil.

Hovedpersonen, som har boet på Randers Sportscollege siden han flyttede til Randers, er færdig med sin HHX-uddannelse på Tradium til sommer og bliver samtidig seniorspiller. Han er naturligvis lykkelig over, at han nu bliver en del af førsteholdstruppen.

– Det er jo det, man stræber efter, når man spiller på de bedste ungdomshold. På det seneste har muligheden for en fuldtidskontrakt fyldt rigtigt meget for mig, fordi jeg har haft mulighed for at træne med førsteholdet og kunnet måle mig med de etablerede spillere. Så jeg er virkelig glad for, at jeg nu bliver en permanent del af truppen, lyder det fra Simon Graves Jensen.

Simon Graves Jensen spiller forårssæsonen færdig for Randers Freja FC’s U19-ligahold, inden han til sommer rykker i førsteholdstruppen.

Han fik debut på det danske U19-landshold på træningslejren i Cypern tidligere på måneden.

Fakta:
Simon Graves Jensen
Position: Midterforsvar
Født: 22. maj 1999
Tidligere klubber: Holstebro Boldklub
Landskampe: Tre U19-landskampe for Danmark

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC