Senegalesisk offensivspiller til Randers FC

Randers FC har skrevet en kontrakt på 5 måneder med senegalesiske Ibrahima Ndiaye.

Når man snakker Randers FC og Senegal, så tænker de fleste nok på tidligere spillere som Tidiane Sane og Djiby Fall, der begge havde stor succes i klubben. Nu skal det samme gerne gøre sig gældende for deres landsmand, den 23-årige offensivspiller Ibrahima Ndiaye, der har skrevet under på en 5 måneder lang kontrakt.

– Med en kort kontrakt kan begge parter få set hinanden an og finde ud af, om det er det rigtige. Det håber, og tror vi selvfølgelig på, at det er. Han er en spændende kantspiller med potentiale, som er god til at løbe med i feltet, rage chancer til sig og score mål. Vi forventer dog ikke, at det er ham, der skal redde os ud af den nuværende målkrise, men det må han da gerne, for det ville være fantastisk. Han skal ikke ses som en frelser nu og her, men vi vil gerne have flere spillere, der bidrager med mål, og han kan være en af dem,  lyder det fra Randers FC-direktør Michael Gravgaard om spilleren, der var med i søndagens reserveligakamp mod Hobro, hvor han scorede to gange.

Ibrahima Ndiaye har senest spillet fem sæsoner i den serbiske klub Napredak Krusevac, hvor han spillede 119 kampe og scorede 28 mål.

 

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC