Seks U15-spillere udtaget til DBU-samling

De seks U15-spillere

Jeppe Ørris, Jacob Forsingdal, Omer Kaqiu, Dion Veliqi, Filip Kristensen og Oliver Møller er blevet udtaget til DBU samling i Vildbjerg og Næsby 21.-22. maj. Samlingen består af spillere fra klubber i fra hele Jylland (Region vest).

Om tirsdagen skal der trænes to gange i Vildbjerg, inden der om onsdagen skal spilles kamp i Næsby, mod Region Øst som består af udtagene spillere fra klubber på Fyn og Sjælland.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtaler følgende omkring udtagelsen:
«Udtagelsen er et skulderklap til de seks drenge, der i en længere periode har arbejdet godt på træningsbanen og præsteret godt i kampene.
Det er dog lige så meget et skulderklap til deres holdkammerater, der er med til at skabe et stærkt træningsmiljø i hverdagen, og til teamet i klubben omkring dem.
Filip og Dion har været udtaget til de sidste to samlinger, så det er glædeligt at DBU nu har kigget flere af vores spilleres vej.

Vi har en spændende U15-trup med mange dygtige spillere, der er inde i en fin udvikling. Måske er der flere, der kan byde sig til senere.
Vi glæder os til at følge drengene på samlingen, og se hvordan de kommer til at præstere sammen med mange andre dygtige spillere.
Det bliver en god reference for dem».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen