Sejr over AGF i reserveligaen

Randers FC vandt her til eftermiddag med 1-0 ude over AGF, da Kasper Høgh fandt vej til netmaskerne.

Tirsdag eftermiddag skulle Randers FC-reserverne i aktion på Fredensvang, hvor kronjyderne skulle forsøge at tage point fra topholdet AGF i reserveligaens gruppe 4.

Efter en tæt indledning på kampen fik AGF vist en mand ud efter at have fået to gule kort. Det ændrede kampen, og herefter var det meget op til Randers FC at skabe kampen. I første halvleg havde hjemmeholdet dog nogle store chancer, som blev skabt på baggrund af nogle store fejl af Randers FC. Heldigvis kostede det ikke for randrusianerne, som også selv havde nogle gode muligheder. Blandt andet i form af et hovedstød på overliggeren af Benjamin Stokke. De to mandskaber gik dog til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg var gæsterne fra Randers mest toneangivende og pressede de hviiie stort set hele halvlegen igennem. Selvom det lod vente på sig, fik Randers FC endelig udbytte af anstrengelserne i det 65. spilleminut, da en god aflevering fandt vej til Oliver Bundgaard, der efter et par gode træk fandt Kasper Høgh med en stikning, som tordnede bolden i nettet med venstrebenet. Herefter var randrusianerne tæt på at udbygge føringen til 2-0 med et forsøg på overliggeren. Alligevel var AGF’erne tæt på at udligne til allersidst i kampen, hvor Jonas Dakir måtte redde kastanjerne ud af ilden med en fornem redning. Derfor sluttede det med en 0-1 sejr til gæsterne fra Randers, der fortsætter med at have krammet på rivalerne fra Aarhus.

Kampfakta:
AGF – Randers FC 0-1
0-1 (65. Kasper Høgh)

Startopstillig med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Tobias Damsgaard, Simon Graves, Nikolaj Leth, Kevin Conboy – Tosin Kehinde (85. Frederik Lund), Mathias Nielsen (62. Christoffer Petersen), Tobias Klysner (70. Oliver Jensen), Oliver Bundgaard ((78. Laurs Skjellerup) – Kasper Høgh, Benjamin Stokke (60. Jesper Steendahl).

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images