Sejr i sidste test efter moslekamp

Vito Hammershøy-Mistrati blev matchvinder i Randers FC’s sidste test inden forårspremieren.

Der blev moslet igennem tirsdag eftermiddag i Odense, hvor OB og Randers FC tørnede sammen i en træningskamp. Dueller, tacklinger og frispark var i højsædet i Randers FC’s test, der endte med en sejr til Randers FC på det mål, Vito Hammershøy-Mistrati satte ind på straffespark efter en halv times spil.

Et straffespark, som var kommet i stand efter, at OB’s Oliver Lunds arm blokerede Mikkel Kallesøes indlæg.

Første halvleg bølgede frem og tilbage og var præget af mange dueller. OB havde de største chancer, men Patrik Carlgren var endnu engang en god sidste skanse i Randers FC-målet i et par situationer.

Efter pausen kom der mere gang i chanceskabelsen hos Randers FC, hvor blandt andet Björn Kopplin måtte se sit forsøg fra kanten af feltet prelle af på sammenføjningen. Et smukt venstrebensskruet forsøg fra Kopplin, der efterhånden må være et signaturspark fra tyskeren, hvis man tænker på tidligere mål mod hhv. Hobro og Esbjerg i 3F Superligaen. Det havde i hvert fald fortjent en bedre skæbne på en kølig solskinsdag i Odense.

Efter en times spil fik Simon Piesinger brudt spillet og spillet Tosin Kehinde i dybden. Under hårdt pres fik han taget bolden med med brystet ind i feltet og forsøgte at lobbe den henover Oliver Christensen i OB-målet. Keeperen fik dog en hånd på og reddede forsøget.

Skrevet af: Kristian Fredslund