Sejr i sidste sekund i Hobro

Det blev til en sejr i sidste sekund, da Randers FC sejrede 1-2 ude mod Hobro.

Hobro-mandskabet har kniven for struben i gruppespillet og skulle bruge en sejr for at holde trit med Vendsyssel i bunden af puljen. Det var da også hjemmeholdet, der kom bedst fra start søndag middag. Efter syv minutters spil opstod første chance, hvor Pål Kirkevold fik viftet Jonas Bager væk og afleveret til landsmanden og angrebskollegaen Julian Kristoffersen. Randers FC’s rutinerede Johnny Thomsen kom dog imellem i sidste øjeblik og afværget skudforsøget.

Der var ikke mange chancer i første halvleg. For Randers FC’s vedkommende var det to forsøg udefra fra hhv. Mikkel Kallesøe og Saba Lobjanidze, der var tættest på i den rodede kamp, der var præget af mange nærkampe og små frisparksforseelser.

Efter 42. minut blev der dog lavet om på stillingen på måltavlen i solbeskinnede Hobro. André Rømer lagde en god dropbold over i venstre side af Hobro-feltet. Her kom Björn Kopplin stormende og fik taget bolden med sig. Med skulderen fik han lagt bolden til rette for sig selv og hårdt presset sparket bolden ind forbi sin tidligere holdkammerat Jesper Rask i Hobro-målet.

Der blev dog svaret hurtigt igen efter pausen. Et langt indkast dumpede ned for fødderne af den tidligere Randers FC-spiller Edgar Babayan, der udlignede til 1-1.

Kampen fortsatte med at være fuld af nærkampe og dueller, men Randers FC var klart farligst i den resterende del af kampen. Benjamin Stokke havde et godt hovedstødsforsøg efter 53 minutter, der desværre gik lige forbi mål. Ti minutter senere blev Björn Koppin hevet ned i feltet, men Benjamin Willaume-Jantzens fløjte forblev tavs.

I overtiden viste Randers FC-bænken, at de ikke er bange for at gøre noget fra bænken. Ind kom U19-spilleren Tobias Klysner til sin debut, og han skulle få en afgørende rolle i kampen. Med en fiks hælaflevering fandt han Saba Lobjanidze, der trak til baglinjen og lavede et indlæg, der endte hos André Rømer, der satte bolden i kassen til 1-2 i allersidste sekund.

Fredag kl. 16.00 går det løs igen, når Hobro IK kommer den anden vej og gæster Cepheus Park Randers.

Køb billet til kampen på billet.randersfc.dk

Startopstilling med ændringer undervejs:
Patrik Carlgren – Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Björn Kopplin – Mikkel Kallesøe (91. Tobias Klysner), André Rømer, Kasper Enghardt, Saba Lobjanidze – Emil Riis (66. Marvin Egho), Benjamin Stokke (73. Mikael Boman)

Gule kort: Jonas Bager (Randers FC), Kasper Enghardt (Randers FC), Vito Mistrati (Hobro IK), Jesper Bøge (Hobro IK), Emmanuel Sabbi (Hobro IK)

Tilskuertal: 2096

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images