Sammenhold på tværs af Randers FC-organisationen

For at styrke Randers FC bedst muligt fremadrettet er samtlige medarbejdere gået med til en lønnedgang i en periode på tre måneder.

At Corona-krisen også har ramt 3F Superligaen og Randers FC er vist ikke gået nogens næse forbi. Der er blandt andet stadig begrænsninger i antallet af tilskuere til vores hjemmekampe, som dermed ikke kommer til at generere meget i kampindtægter. Derudover er flere ansatte i Randers FC stadig sendt hjem uden at måtte arbejde, for at klubben kan søge lønkompensation i en tid, hvor indtægterne ikke er mange.

Nu har hele organisationen valgt at gå med til en lønnedgang i en periode på tre måneder. Det har man gjort for at styrke Randers FC bedst muligt fremadrettet.

– Vi er selvfølgelig kede af, at vi skal foreslå vores medarbejdere at gå ned i løn, for det er mennesker, der knokler hver eneste dag for at gøre Randers FC stærkere. Det er dog overvældende at mærke den opbakning, vi har fået til det fra såvel trænere og spillere som administrative medarbejdere. Vi kan mærke, at klubben og sammenholdet her virkelig betyder meget for den enkelte, og det er jeg stolt over at være en del af, fortæller administrerende direktør Henrik Jørgensen.

Initiativet er sat i søen for at mindske konsekvenserne af corona-krisen både på det sportslige og administrative plan.

– Vi skal have et så stærkt Randers FC som muligt såvel inden som uden for kridtstregerne. Der er ingen tvivl om, at den her krise har ramt os, men vi er fortrøstningsfulde i forhold til fremtiden og alle mand er klar til at kæmpe for, at vi kommer bedst muligt ud på den anden side. Det får selvfølgelig betydning for vores sportslige budget fremadrettet, men vi skal helt sikkert nok få sat et slagkraftigt hold sammen suppleret af vores egne unge og sultne spillere, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Fra spillertruppens side har der også været stor opbakning.

– Hele spillertruppen står bag klubben og tænker på vores allesammens fremtid. Det synes jeg er et stærkt signal og det helt rigtige at gøre i en svær tid. Vi vil gerne gøre vores til, at vi stadigvæk kan have et godt hold, som kan blive endnu stærkere og sammentømret, men også at vi fremadrettet kan have en solid organisation i klubben, hvor alle holder sammen. Det er det, der har bragt Randers FC så langt, og det er en styrke, som vi skal sørge for at bevare, fortæller anfører Erik Marxen.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images