Unikke oplevelser til dig som medlem

I Randers FC ønsker vi at skabe en tæt relation til vores samarbejdsklubber, og alle de medlemmer som render rundt ude i klubberne. I den forbindelse har vi bl.a. skabt vores PUMA-konkurrence, som giver klubberne mulighed for at vinde 25.000,- dkk i PUMA-produkter. Men vi ønsker at gøre endnu mere, især for vores unge fans. De er fremtiden! Og således nogle af vores vigtigste fans.

Derfor opretter vi nu forenings-konkurrencen, som giver dit barns klub mulighed for at vinde en eksklusiv dag på BioNutria Park Randers. En sådan dag indebære gratis transport til og fra det lokale klubhus, gratis indgang til BioNutria Park Randers, samt mulighed for at hilse på og få taget billede med en superligaspiller. Derudover får du/dit barn også tilsendt en række unikke tilbud som kun vil være forbeholdt de fans som tilmelder sig gennem denne konkurrence.

Det eneste du skal gøre for at få adgang til disse tilbud, samt chancen for at vinde Forenings-konkurrencen er at smide et lod i puljen. Det gør du ved at udfylde nedenstående skema, hvilket ikke tager mere end to minutter.

Hvis du ikke er medlem af nogen samarbejdsklub, skal du blot angive den, som du føler dig mest tilknyttet til.