Ros og Riis

Emil Riis er kun 21 år. Alligevel har han allerede nået en hel del i sin fodboldkarriere. Blandt andet at blive solgt for et millionbeløb, at have haft udlandseventyr i både England og Holland, at have spillet på Old Trafford, at score i et østjysk lokalbrag foran næsten 10.000 tilskuere, at trække den danske landsholdstrøje over hovedet, at miste fodboldglæden og at komme i stormvejr på sociale medier.

Følgende er et uddrag fra Randers FC Magasinet, der netop er udkommet: 

Emil Riis og Randers FC har papirer på hinanden frem til sommeren 2021. Emil nyder sin fodbold, klubben og sine holdkammerater, men hvad fremtiden bringer, ved man som professionel fodboldspiller aldrig.

– Jeg har det godt og kan fortsat udvikle mig meget i Randers FC. Men på et eller andet tidspunkt drømmer jeg om et nyt udlandseventyr. Men om det i så fald bliver om et halvt år eller om fem år, det ved jeg ikke. Lige nu har jeg fuldt fokus på at gøre det bedst muligt for Randers FC, lyder det fra Emil, der dog afslutningsvist godt kan love én ting.

– Det eneste, jeg kan udelukke, er et skifte til AGF. Om de så lokkede med det dobbelte i løn, så bliver det et nej tak. Dertil er jeg simpelthen for meget Randers-dreng, og det er vigtigere end penge, slutter Emil.

Du kan læse hele artiklen om Emil Riis i det nye Randers FC Magasin. Du kan få det ganske gratis hos flere af vores sponsorer:

BilkaIntersport – Randers SportJysk VinSkousen RandersHornbæk BageriVennelystbageriXL-Byg – VorupgruppenLivrettenAutomobilhuset Randers A/Shosmagnus.dkHelsted Slagteren

Du kan også nappe et magasin i vores stander ved indgang C på hjørnet af Vester Boulevard og Sjællandsgade 👌

Skrevet af: Jesper Bøss
Foto: Jan Christensen, Getty Images