Reserveligaholdet tabte i Hobro

Det blev en eftermiddag til glemmebogen, da Randers FC’s reserveligahold spillede mandag eftermiddag i Hobro. Det blev nemlig til et 3-0-nederlag for det unge mandskab, der bestod hovedsageligt af spillere fra U19- og U17-holdene.  

Hobro stillede med et mere rutineret mandskab, og det fik betydning for opgøret, hvor hjemmeholdet kom på tavlen efter en lille halv time via et godt spark fra kanten af feltet i lange hjørne.

Ikke så lang tid senere blev arbejds-betingelserne også gjort sværere, da Superliga-holdets Simon Graves måtte udgå med en skade.

For Randers FC var det Emil Riis, der havde de fleste tilløb til chancer, men det blev desværre ikke rigtigt farligt.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før Hobro havde fordoblet føringen på en omstilling. Den scoring blev fulgt op med endnu en scoring fem minutter senere. Anden halvleg blev en mere åben affære med chancer til begge hold, men Randers FC-spillerne måtte gå fra banen uden at komme på tavlen.

– Det var en sløj omgang og en eftermiddag til glemmebogen. Vi havde mange unge med og kun en håndfuld spillere fra Superliga-truppen, og det kunne derfor tydeligt mærkes, at Simon Graves måtte udgå. Det betød en mindre på banen af dem, der skulle styre det. Vi blev overmatchet især fysisk af Hobro, der stillede med et fint hold, siger Randers FC-træner Rasmus Bertelsen.

Reserveliga
Hobro IK – Randers FC
3-0 (1-0)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Johannes Frahm – Majaliwa Msabaha (80. Frederik Jørgensen), Simon Graves (37. Jonas Graversen), Christoffer Pedersen, Sebastian Beraque (46. Mads Sørensen) – Oliver Bundgaard (55. Benjamin Zjajo), Tobias Damsgaard, Mads Aaquist, Tobias Klysner (75. Laurs Skjellerup) – Emil Riis, Jesper Steendahl

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images