Randers Freja FC U13 arbejder koncentreret med Refiner Sleeves i hverdagen

Refiner arbejder ud fra et koncept, der indeholder forskellige værktøjer. Et af disse, Refiner Sleevet, blev som bekendt implementeret på Randers Freja FC U13 for godt en måned siden. Randers Freja FC har allerede et stort fokus på arbejdet med den individuelle spillers udvikling. Af samme årsag kunne sleevet fungere som en naturlig forlængelse af det eksisterende arbejde.

– Randers Freja FC U13 har igennem den sidste måned brugt sleevet, som understøtter de individuelle læringsmål, som spillerne på holdet har, udtaler Claus Stenum Jensen, Topcenterleder og ungdomsudviklingstræner i Randers FC.

– Drengene har sleevet på til hver træning, og i pauserne i træningen italesætter vi læringsmålene, så drengene har mulighed for at reflektere over deres aktuelle udviklingsområder. De individuelle læringsmål står skrevet på sleevet, fortæller Kasper Stokholm, cheftræner for Randers Freja FC U13.

– Brugen af sleeve giver både spillere og trænere mulighed for at være tæt på de individuelle læringsmål. De bliver med andre ord taget med ned på banen, understreger Claus Stenum Jensen, Topcenterleder og ungdomsudviklingstræner i Randers FC.

– Ligesom sleevet synliggør og prompter udvikling på banen, ligeså bestræber vi os på konstant at have udvikling for øje. Af samme årsag foretager vi interviews med både cheftræner Kasper og nogle af drengene for at få indsigt i og blive helt skarpe på, hvordan vi kan forbedre konceptet, fortæller Michael Lykkeskov fra Refiner.

Få mere information og følg Refiners rejse på:

Skrevet af: Martin Albrechtsen