Randers FC vinder målrigt opgør over Vendsyssel FF

Onsdag eftermiddag vandt Randers FC 4-3 over Vendsyssel FF.

Til dagens kamp på kunstgræsbanen ved Viborgvej var der et flot fremmøde af tilskuere, der var klar til at se træningskampen mellem Randers FC og Vendsyssel FF.

Randers FC kommer godt fra start og holder et højt pres, hvor de kommer frem til en del chancer. Især den unge Tosin Kehinde gør sig bemærket i det offensive spil, og den lille kant-spiller har flere gode dribleture, hvor han får udfordret Vendsyssel FFs forsvarsspillere.

Efter 20 minutters spil bliver der begået et frispark mod Marvin Egho på kanten af Vendsyssels felt, og det ender med, at Vito Hammershøy-Mistrati sparker bolden ind bag Vendsyssels målmand efter den er blevet rettet af, og bringer Randers FC foran 1-0.

Kort efter frisparksmålet begår Randers FC selv et frispark på kanten af deres eget felt, som efter det hurtigt er taget, resulterer det i at bolden ender på armen af Marvin Egho, og derved bliver der dømt straffespark til Vendsyssel FF. Det udnytter Vendsyssel FF og scorer på Patrik Carlgren.

Efter scoringen forsætter Randers FC det høje pres og kommer frem til endnu flere chancer – blandt andet et hjørnespark fra Erik Marxen, der er tæt på at gå direkte i mål.

Efter 41 minutters spil er Vendssyssel FF igen på spil foran målet. Denne gang efter et hjørnespark, som bliver forlænget til en Vendsyssel-spiller, som kommer højest og header bolden ind forbi Carlgren.

Dog skal Randers FC-mandsskabet blot bruge to minutter, før der er svaret igen! Marvin Egho sender bolden i nettet efter et oplæg fra Tosin Kehinde.

Stillingen er ved pausen 2-2.

I anden halvleg forsætter målene. Randers FC har i pausen kun skiftet Marvin Egho ud med Emil Riis, og de har fortsat kontrollen med bolden størstedelen af tiden, hvor de kommer frem til mange chancer både ved dødbolde, men også i åbent spil.

Selvom det er Randers FC der sidder på bolden, er det Vendsyssel FF der omsætter deres første chance efter pausen til mål. En dyb stikning gør at en af Vendsyssels angribere kommer fri, afdribler Patrik Carlgren og scorer i et tomt mål.

Efter ca. 60 minutters spil skifter Randers FC fem mand, og vi får Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesøe, Saba Lobjanidze, Simon Graves og Björn Kopplin ind på banen, og ud går Jesper Lauridsen, Tobias Klysner, Tosin Kehinde, Simon Piesinger og Vito Hammershøy-Mistrati.

Efter udskiftningerne går der ikke engang et minut før Saba Lobjanidze har sendt bolden i mål og bringer Randers FC på 3-3.

Blot tre minutter senere er Lobjanidze igen på spil efter, at Carlgren hurtig sætter bolden i spil. Efter en dribletur sender han nemlig bolden på tværs af feltet og rammer Kallesøe, som sikkert sætter bolden ind til stillingen 4-3.

Både Kasper Høgh og Issah Salou får også minutter i benene, da de bliver skiftet ind efter henholdsvis 71 minutter og 77 minutter.

De resterende 13 minutter af kampen byder på chancer til begge hold, men der bliver ikke scoret ydeligere, og Randers FC går sejrrigt fra den målrige kamp.

 

Kampfakta:

Randers FC vs. Vendsyssel FF 4-3

1-0 Vito Hammershøy-Mistrati (21. min)

1-1 Vendsyssel (Straffespark)

1-2 Vendsyssel (40. min)

2-2 Marvin Egho (42. min)

2-3 Vendsyssel (52. min)

3-3 Saba Lobjanidze (59. min)

4-3 Mikkel Kallesøe (62. min)

Startopstilling med ændringer:

Patrik Carlgren – Johnny Thomsen, Simon Piesinger (59.Simon Graves) Erik Marxen, Jesper Lauridsen (59. Björn Kopplin) – Tobias Klysner (59. Saba Lobjanidze), André Rømer (77. Issah Salou), Vito Hammershøy-Mistrati (59. Frederik Lauenborg), Tosin Kehinde (59. Mikkel Kallesøe) – Alhaji Kamara (71. Kasper Høgh), Marvin Egho (45. Emil Riis)

Skrevet af: Anne-Kathrine Stenbæk Andersen