Randers FC udlejer George og Kallesøe

Randers FC har valgt at udleje Mayron George og Mikkel Kallesøe til henholdsvis Lyngby BK og Viborg FF.

Transfervinduets sidste dag starter for Randers FC’s vedkommende med udlejning af to spillere. Mayron George er udlejet for resten af sæsonen til Alka Superliga-kollegaerne fra Lyngby BK, mens Mikkel Kallesøe skal en række ned til de grønblusede fra Viborg FF i resten af efterårssæsonen.

– Mayron George har ikke fået så meget spilletid i den nye sæson. Han har nogle uomtvistelige kvaliteter, som vi dog ikke har fået set blive udfoldet for alvor i den seneste tid i Randers FC. Derfor er det en rigtig god løsning for alle parter, at han kan komme til Lyngby og få en slags frisk start, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

– Mikkel har ønsket at spille mere kontinuerligt. Det kan han komme til i Viborg i de næste måneder, hvilket vi har vurderet kan gavne hans udvikling nu og her. Det skulle gerne gøre, at han kommer tilbage efter nytår med fornyet selvtillid og kan få udløst det store potentiale, som han har. Vi tror stadig meget på Mikkel, som er kommet op hele vejen igennem vores talent-setup og er spændte på at følge ham i den kommende tid i Viborg, lyder det fra Michael Gravgaard.

23-årige Mayron George har spillet 25 kampe og scoret 2 mål for Randers FC, siden han kom til klubben i sommeren 2016, mens 20-årige Mikkel Kallesøe har nettet 4 gange i 53 kampe.

Skrevet af: Kristian Fredslund