Randers FC tager ét point efter overtidsdrama

Efter et hæsblæsende opgør endte kampen i et jubelsbrøl på Cepheus Park Randers efter en udligning i sidste sekund af Marvin Egho. Slutstillingen blev 2-2 i et opgør, der kunne have gået begge veje.

Kampen startede i et højt tempo, og Randers FC kom fra start med et aggressivt udtryk. Kampens første afslutning kom allerede efter 25 sek. på et langskud fra Emil Riis. Bolden gik dog nogle meter over mål.

Efter 6 minutter sendte Kevin Conboy en aflevering dybt i feltet til Kallesøe, der måtte bide i græsset med en tackling af Radosevic. Tilskuerne kaldte på straffespark, men kampens dommer var uenig. Få minutter senere modtog Emil Riis en lang aflevering langs kanten og tog bolden med sig ind i feltet, hvor han bragte Randers FC i front med 1-0.

Men jublen var kortvarig på Cepheus Park Randers, for et minut senere scorede Dominik Kaiser, på et fladt indlæg fra Lasse Vigen, og udlignede til 1-1.

Med den første halve time spillet bølgede kampen frem og tilbage med muligheder i begge ender. Efter 37 minutter så kampen en af de helt store muligheder. Marvin Egho modtog et indlæg og hættede videre til en fri Emil Riis, der desværre ikke formåede banke bolden i mål.

Med få minutter tilbage af første halvleg kaldte publikum endnu en gang forgæves på straffespark efter en tackling på Marvin Egho i feltet. Spillerne gik til pause med 1-1 efter en første halvleg med livlig og eksplosiv fodbold, hvor der var gode situationer i begge ender.

Anden halvleg fik en spændende start. Inden for de første fem minutter kom både Kevin Conboy og Emil Riis til skud på mål, men Schwäbe fik begge gange blokeret.

Som halvlegen skred frem var det et meget lige opgør. Men efter 67 minutter kom Brøndby til en stor chance. Dominik Kaiser blev spillet i dybden og lagde et fladt indlæg ind mod Wilczek, der sparkede første gang mod mål. Patrik Carlgren diskede op med en flot redning. Herefter begyndte Brøndby at sætte sig lidt mere på spillet, og med et kvarters tid igen lagde de hårdt tryk på i Randers FC-feltet. Med et farligt indlæg fra venstre nåede bolden ind i feltet, hvor Uhre var tæt på at prikke den ind, men slutproduktet manglede fra Brøndby IF.

Halvandet minut inde i overtiden spillede indskiftede Jesper Lindstrøm et indlæg, og denne gang fik Brøndbys Mikael Uhre træf i den og sendte Brøndby foran med 1-2.

To minutter senere modtog Arajuuri sit andet gule kort og blev sendt i bad, da han begik et frispark lige på kanten af feltet. Et frispark som Randers FC’s Saba Lobjanidze tog sig af. Saba sendte et hårdt skud afsted, der blev blokeret af muren, men Marvin Egho stod på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og formåede på nedfaldsbolden af udligne til 2-2 – hvilket også blev kampens slutresultat.

Startopstilling med ændringer undervejs: Patrik Carlgren – Björn Kopplin, Mathias Nielsen (70. Simon Graves), Erik Marxen, Kevin Conboy – Mikkel Kallesøe, Vito Hammershøy-Mistrati, Simon Piesinger (62. Andre Rømer), Saba Lobjanidze – Marvin Egho, Emil Riis (75. Johnny Thomsen)

Gule kort: Simon Piesinger (Randers FC), Paulus Arajuuri (Brøndby IF), Simon Graves (Randers FC)

Røde kort: Paulus Arajuuri (Brøndby IF) 2xgult

Skrevet af: Helena Lillelund
Foto: Lars Ronbog, Getty Images