Randers FC taber i regnfuld målfest

Randers FC var søndag eftermiddag involveret i en regnfuld målfest på hele 3-4, hvor FC Nordsjælland desværre kunne hive tre point med hjem i bagagen. 

Søndag aften var der 3F Superliga og masser af nedbør på menuen på Cepheus Park Randers, da Randers FC fik besøg af FC Nordsjælland.

Allerede efter ét minut var Randers FC tæt på at bringe sig foran. Vito Hammershøy-Mistrati stak bolden i dybden til lynhurtige Nikola Mileusnic, der havde taget et flot løb. Desværre blev australierens tværpasning ikke præcis nok til at finde sin angrebsmakker Marvin Egho i boksen.

Efter ni minutter gik det dog galt. På få berøringer spillede FC Nordsjælland sig ind i det randrusianske felt, hvor Victor Jensen via en god afslutning ramte det bagerste af nettet. Dermed 0-1 til gæsterne og den værst tænkelige start for Randers FC.

Derfor var det op til Randers FC at jagte den forløsende udligning. Dette skete næsten efter 18 minutter, da Marvin Egho fik sparket mod det lange hjørne, men desværre var en lang arm af gæsternes keeper Peter Vindahl Jensen i vejen.

I stedet for en udligning formåede FC Nordsjælland at udbygge føringen til 0-2 efter 29 minutter. Et langt udspark faldt ned for fødderne af Magnus Kofoed, der stak Kamaldeen Sulemana i dybden. 3F Superligaens måske hurtigste spiller løb ganske enkelt fra Erik Marxen og sparkede bolden ind bag Patrik Carlgren.

Blot tre minutter efter reducerede Randers FC. Oliver Bundgaard fik plads til at afslutte i feltet, hvor kun stolpen var i vejen for hans afslutning. Til gengæld var Marvin Egho vågen og sparkede returen i nettet. Et kort VAR-stop fik hjemmeholdet til at holde vejret, men heldigvis fik scoringen lov til at bestå.

Kort før pausen var FC Nordsjælland atter på pletten, da Kamaldeen Sulemana sparkede sin anden træffer i nettet. Derfor var det nok også tiltrængt for de lyseblå, at dommer Jakob Kehlet fløjtede til pause umiddelbart efter.

Lige efter pausen fumlede FC Nordsjælland rundt ved et målspark. Dette betød, at bolden noget heldigt tilfaldt Vito Hammershøy-Mistrati, som dog var iskold foran mål. Dermed en tidlig reducering og kampen var derefter meget åben.

Det gav anledning til et randrusiansk pres, og både Nikola Mileusnic, Marvin Egho og Mathias Greve kom frem til fine afslutninger, men uden det forløsende udbytte til følge.

I jagten på udligningen foretog Thomas Thomasberg blandt andet en tremandsudskiftning, hvor Lasse Berg Johnsen, Tobias Klysner og Nikola Mileusnic udgik til fordel for Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesøe og tilbagevendte Alhaji Kamara.

I stedet for en udligning var det dog FC Nordsjælland, der endnu engang formåede at udbygge føringen. Igen var det Victor Jensen, der havde sidste fod på bolden, før den strøg ind bag Patrik Carlgren i målet. Trist udvikling på anden halvleg, som ellers havde været i Randers FC’s hænder.

På trods af scoringen jagtede Randers FC videre. Blandt andet var Vito Hammershøy-Mistrati millimeter fra en scoring efter flot kombinationsspil, men hans afslutning sneg sig lige uden om den fjerneste stolpe.

Mere held havde Vito Hammershøy-Mistrati i det 87. spilminut. I det lille felt nåede midtbanekreatøren nemlig højest på et indlæg, og kunne derfor stange kuglen i kassen til 3-4.

Tættere på kom Randers FC dog ikke, og dommeren kunne derfor fløjte en underholdende målfest af ved stillingen 3-4.

Til gengæld er der mulighed for oprejsning allerede på torsdag, hvor AGF kommer på besøg i den anden kamp i Sydbank Pokalens semifinale. Denne kamp starter kl. 19:00.

Kampfakta
Randers FC – FC Nordsjælland 3-4 (1-3)
0-1 Victor Jensen (9.)
0-2 Kamaldeen Sulemana (29.)
1-2 Marvin Egho (32.)
1-3 Kamaldeen Sulemana (42.)
2-3 Vito Hammershøy-Mistrati (54.)
2-4 Victor Jensen (71.)
3-4 Vito Hammershøy-Mistrati (87.)

Startopstilling med ændringer undervejs
Patrik Carlgren – Tobias Klysner (69. Mikkel Kallesøe), Simon Piesinger (45. Tosin Kehinde), Erik Marxen, Mathias Nielsen, Oliver Bundgaard – Vito Hammershøy-Mistrati, Lasse Berg Johnsen (69. Frederik Lauenborg), Mathias Greve – Nikola Mileusnic (69. Alhaji Kamara), Marvin Egho (79. Filip Bundgaard).

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images