Randers FC stopper ’Superliga Backstage’-medvirken

Bestyrelsen i Randers FC har besluttet, at klubben ikke længere skal være med i Discoverys prisbelønnede tv-dokumentarserie ’Superliga Backstage’.

I hele efterårs-sæsonen har et kamerahold og journalister fra Superliga-rettighedshaveren Eurosport fået adgang til at give et indblik i hverdagen i Randers FC. Det blev der seks afsnit af serien ’Superliga Backstage’ ud af, hvor det seneste blev vist den 10. december i forbindelse med efterårets sidste kamp. Det bliver dog også det sidste afsnit i denne omgang. Bestyrelsen i Randers FC har efter grundige overvejelser nemlig valgt at stoppe klubbens medvirken.

– Klubben har haft et rigtigt godt og tillidsfuldt samarbejde med producenterne af dokumentarserien, og vi har kun ros til overs for deres professionelle ageren og generelle væremåde. Vi vidste fra starten, hvad vi gik ind til, men hvad vi af gode grunde ikke kunne vide, var hvorledes resultaterne faldt ud. Det sætter sine spor at tabe så mange kampe, som vi har gjort, og da vi nu bevæger os ind i en ny fase med nye folk i Randers FC, har vi valgt at sige tak for samarbejdet for denne gang i god ro og orden, lyder det fra bestyrelsesformand Per Hastrup om bestyrelsens beslutning.

De seks afsnit, som gav Eurosport prisen ’Årets Sportsprogram’ ved den store brancheuddeling Tvprisen, ligger tilgængeligt på Canal 9’s Facebook-side og kan ses her: https://www.facebook.com/CANAL9/

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC