Randers FC-sponsorer indtog Randers Regnskov

Normalt står den på sejrsvante lyseblå heste, når de er samlet, men onsdag aften stod den på alverdens eksotiske dyr, da omtrent 50 trofaste Randers FC-sponsorer havde taget imod en invitation om at komme med på eksklusiv tur i Randers Regnskov.

Aftenen startede med lidt bobler i glasset, der ledte tankerne hen på randrusiansk champagne-bold, samt lidt snacks, der i aftenens anledning bestod af blandt andet proteinrige melorme og græshopper. Mens lækkerierne blev nydt, kunne de mest modige både røre og holde ved en slange og en skorpion – sidstnævnte vel at mærke af den giftige slags, men med en (næsten) garanti fra regnskovens personale om, at den ikke ville bide… Alle overlevede!

Herefter var der rundtur i alle verdenshjørner af den fascinerende regnskov, hvor både planter, klima og de mange dyr i aftenmørket var en stor oplevelse – flot anført af engagerede guider fra Randers Regnskov.

Efter den halvanden time lange rundtur havde sulten meldt sig, og der kunne nydes lækker tapas fra Cafe K, samtidig med at der blev drøftet alt fra giftslanger, edderkopper, jaguarer og flyvende hunde til en snak om hvem, der – ifølge Superligatabellen – p.t. er Danmarks tredjebedste fodboldhold.

– Det har været en superhyggelig, spændende og uformel aften, og selvom jeg har været i Randers Regnskov før, så lærte jeg faktisk en masse nyt om dyrene i aften, lød det efterfølgende fra Atle Røstad, indehaver af FysioDanmark i Randers.

Også Morten Skipper, Centerdirektør i Andelskassen Randers, var begejstret for arrangementet:

– Det er en uformel måde at netværke på i nogle anderledes rammer, hvilket har været en meget positiv oplevelse. Og så har det også være meget lærerigt, så stor ros til både Randers FC og Randers Regnskov for arrangementet, lød det afsluttende fra Morten Skipper.

Så ja, en rigtig hyggelig aften, hvor regnskovens forskellige beboere såmænd også så ud til, at have nydt søndagens 2-0-sejr over AGF. Måske lige med undtagelse af dovendyret – her hang hovedet i hvert fald nedad…

Skrevet af: Jesper Bøss
Foto: Jesper Bøss, Kommariet