Randers FC skriver ungdomskontrakt med Villads Westh

Fra den kommende sæson skal snart 17-årige Villads Westh tørne ud for Randers FC’s U19-ligahold.

Villads Westh, som fylder 17 år på søndag, har skrevet en 3-årig aftale med Randers FC fra 1. juli 2021.

– Villads kommer fra B93, og er en venstrebenet central midtbanespiller med anførerpotentiale, som har et godt blik for spillet. Villads er meget pasningssikker og er god til at binde spillet sammen. Han skal bare fortsætte sin gode udvikling i Randers FC, og så bygge på fysisk i de kommende år, fortæller Talentchef og Head of Coaching Peter Elstrup.

Villads skal bo på Randers Sports College, og starte på 2. år på HHX på Tradium efter sommerferien.

–  Jeg har været inde i en god udvikling i B93 og er meget glad for at få chancen for at udvikle mig yderligere på højeste ungdomsniveau i Randers FC til næste sæson, hvor jeg skal spille i U19-ligaen.
Jeg glæder mig meget til at lære mine nye skole- og klubkammerater at kende efter sommerferien og at komme i gang med en ny tilværelse i Randers, siger Villads Westh.

Skrevet af: Kristian Fredslund