Randers FC skal bryde negativ statistik i Farum

Efter en veloverstået landskampspause, der har budt på dansk kvalifikation til EM, ruller 3F Superligabolden atter igen, når Randers FC fredag aften gæster FC Nordsjælland på Right To Dream Park. Her skal Randers FC forsøge at gøre noget ved den negative statistik, som kronjyderne har mod nordsjællænderne i Farum. FC Nordsjælland har således kun tabt en enkelt af deres i alt 19 Superligakampe på hjemmebane mod Randers FC – det nederlag var i februar 2015, hvor Nicolai Brock-Madsen og Djiby Fall stod for scoringerne i 3-0 sejren.

Vi har taget et statistisk kig på de to mandskaber forud for fredagens spændende kamp, som du her kan få indblik i:

Vidste du:

– at FC Nordsjælland og Randers FC har mødt hinanden 37 gange i alt i Superligaen, hvoraf vi har tabt 13, spillet 14 uafgjort og vundet 10 kampe.

– at Randers FC ikke har tabt i deres sidste to Superligakampe mod FC Nordsjælland (1 sejr og 1 uafgjort)

– at FC Nordsjælland har spillet tre kampe uden sejr for første gang siden forrige sæsons mesterskabsspil.

– at Randers FC kun har tabt to af deres sidste ni kampe i Superligaen (mod FC Midtjylland og Brøndby IF). Kronjyderne har taget seks sejre i denne periode.

– at FC Nordsjælland ikke scorede i deres sidste hjemmekamp i Superligaen. Nordsjællænderne har ikke spillet to kampe i streg på hjemmebane uden at score mål siden februar 2017.

– at FC Nordsjælland kun har tabt en enkelt af deres i alt 19 Superligakampe på hjemmebane mod Randers FC (9 sejre og 9 uafgjorte)

– at Randers FC aldrig har tabt en Superligakamp mod FC Nordsjælland i november måned. De to mandskaber har spillet seks kampe mod hinanden i november måned siden 2004 (3 sejre og 3 uafgjorte)

 

Der er kampstart mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park fredag kl. 19:00.
Kampen kan ses på TV3 Sport og høres på Radio Alfa.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images