Randers FC og Veteranindsatsen i Randers Kommune inviterer til Veteranernes Familiedag 2020

I kølvandet på coronakrisen blev størstedelen af Veteranindsatsen i Randers Kommunes planlagte arrangementer aflyst eller udskudt. Heldigvis er hjulene i samfundet så småt begyndt at dreje igen – og det betyder også, at Randers FC, Veteran Caféen Randers, Danmarks Veteraner Kronjylland og Randers Kommune igen inviterer til arrangementer.

For tredje år i træk gentages succesen Veteranernes Familiedag. Randers Kommune, Veteran Caféen Randers, Danmarks Veteraner, Kronjylland og Randers FC ligger op til en dag med oplevelser, hygge og netværk for veteraner og deres familier. I år ønsker vi i højere grad at sætte fokus på familien som helhed, og derfor rykker vi udendørs til en aktivitetsrig dag. Vi håber meget, at I har lyst til at deltage!

Arrangementet afholdes lørdag d. 26/9-20 fra kl. 11.30 – 15.00 i Romalt Bakker, beliggende Kristrup Engvej 22, 8960 Randers SØ. Arrangementet starter ved klatretårnet.

Program

Kl. 11.30: Velkomst og praktiske detaljer v./ Veteranindsatsen i Randers Kommune

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12.00 – 15.00: Aktiviteter og konkurrencer: Klatretårn, BMX-bane, forhindringsbane og havespil/teambuilding. Nogle aktiviteter foregår som konkurrencer. Grundet COVID-19 er der holdopdeling på de forskellige aktiviteter.

Kl. 15.00: Eftermiddagskaffe, varm kakao og kage samt tak for i dag.

Programmet er forløbeligt og vi tager forbehold for ændringer.

Da vi skal være ude, opfordrer vi jer til at tage varmt og praktisk tøj og ikke mindst jeres gode humør med. Vi håber I har lyst til en hyggelig dag i skoven med os!

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle veteraner og tidligere udsendte samt disses pårørende, særligt deres familier. Sidste tilmeldingsdato er fredag d. 18/9-20.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger mht. COVID-19, og opfordrer alle deltagende til at holde afstand, vaske fingre og spritte af. Grundet COVID-19 er der i år et max. deltagerantal på 100 pers., og derfor er tilmelding nødvendig! Tilmelding foregår via. dette link: https://billetto.dk/e/veteranernes-familiedag-2020-billetter-471842

Er der spørgsmål til arrangementet kan der rettes henvendelse til 92 15 21 98 / evs@jobakademi.randersfc.dk 

Skrevet af: Kristian Fredslund