Randers FC og Thomasberg forlænger samarbejdet

Randers FC og cheftræner Thomas Thomasberg har forlænget samarbejdet til sommeren 2023.

45-årige Thomas Thomasberg har været cheftræner for Randers FC siden juni 2018, og nu er parterne blevet enige om en forlængelse af kontrakten, hvilket glæder sportsdirektør Søren Pedersen.

– Det er en rigtig god nyhed for alle med interesse for Randers FC, at vi har forlænget samarbejdet med Thomas Thomasberg, for han har gjort det fremragende, og forlængelsen sikrer os vigtig kontinuitet fremadrettet, udtaler Søren Pedersen.

– Sammen med sit trænerteam og spillere har han skabt et godt fundament med gode resultater til følge. Thomasberg er enormt god til at udvikle både unge- og etablerede Superliga-spillere. Derfor passer han også utrolig godt ind i vores strategi med at udvikle egne spillere såvel som mere etablerede Superliga-spillere, siger Søren Pedersen.

Thomas Thomasberg har skabt gode resultater som cheftræner for Randers FC, idét holdet bl.a. nåede Europa playoff-finalen i sidste sæson. Thomasberg selv ser også frem til fortsættelsen i Randers FC, som han har været en del af over to omgange. Først som assistenttræner fra 2013-2016 og nu som cheftræner siden sommeren 2018.

– Det betyder, at det arbejde vi har gang i, det kan vi forhåbentlig få flyttet endnu flere procenter, så vi kan rykke os til endnu bedre niveau. Vi håber alle sammen, at vi hele tiden kan forbedre os både individuelt og som hold, og det vil jeg gerne være med til at være en del af. Jeg har et fantastisk samarbejde med de øvrige trænere i klubben, udtaler Thomas Thomasberg og fortsætter:

– Jeg er og har altid været glad for at være i Randers FC. Hver eneste dag jeg kører hjemmefra, selvom der er et stykke vej, så glæder jeg mig til at komme på arbejde, og det er jo en dejlig følelse at have. Nu ser jeg frem til at være her i endnu længere tid og være med til at flytte klubben endnu mere.

Næste opgave for Thomasberg og hans mandskab er fredag den 22. november, hvor Randers FC på udebane møder FC Nordsjælland.

Fakta:

Thomas Thomasberg
Født: 15. oktober 1974
Født i Haverslev
Tidligere klubber (som træner): FC Midtjylland, FC Hjørring, FC Fredericia, Hobro IK
Tidligere klubber (som spiller): AaB, FC Midtjylland

Thomas Thomasberg og resten af trænerteamet er sponsoreret af Hvidsten Kro

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images