Randers FC og Royal Unibrew fortsætter samarbejdet

Den mangeårige samarbejdspartner Royal Unibrew fortsætter engagementet i Randers FC og vil i den kommende periode lave flere tiltag, der skal komme Randers FC’s fans og sponsorer til gode.

Man kan ikke sige øl i Randers uden at sige Thor. Randers er en gammel bryggeri-by og selvom Royal Unibrews Thor-øl ikke længere brygges inden for bygrænsen, så er der stadig meget randrusiansk kærlighed til den.

Det er der også i Randers FC, hvor Thor og Royal Unibrew har været en god samarbejdspartner siden starten i 2003. Det partnerskab fortsætter for fremtiden, da parterne er blevet enige om en ny aftale, der byder på en masse spændende tiltag.

Det er en fantastisk positiv nyhed, at Royal Unibrew og Randers FC har lavet en ny aftale, der rækker fem år ud i fremtiden. En aftale, der skal give det fornyet energi til at sikre tilskuernes, fansenes, børnenes og konference-gæsternes oplevelse af Unibrew ved at få bundet Thor, Faxe Kondi og andre produkter endnu mere sammen med Randers FC.

– Vi er virkelig glade for at forny aftalen og samarbejdet med Royal Unibrew, som er i fuld gang med nye tiltag i forhold til at skabe værdi for såvel dem selv som Randers FC’s fans og sponsorer. Vi har netop haft ølsmagning for vores sæsonkortholdere og er derudover ved at etablere en bar med specialøl og alkoholfrie øl i en af boderne på Sparekassen Kronjylland-tribunen til glæde for tilskuerne. Yderligere laver vi en visuel opgradering af Thor Loungen hos sponsorerne, således alle får ”mærket”, smagt og set samarbejdet udfolde sig yderligere. Der er desuden flere spændende projekter i støbeskeen, som kommer både fans og sponsorer til gode, fortæller Randers FC’s kommercielle chef Morten Arnesen.

Royal Unibrew er stærkt forankret i Randers, og derfor hænger Royal Unibrew og Randers FC også uløseligt sammen, fastslår Regional Salgschef Finn Bjerg.

– Det faktum har vi ønsket at manifestere med en ny forlængelse af vores eksisterende aftale. En aftale, der desuden rummer mange spændende perspektiver. Vi ønsker fortsat at være en aktiv del af sporten og kulturen i byen i mange år frem. Med forlængelsen af vores aftale sender Royal Unibrew et stærkt signal til hele Randers. Vi er stolte over at være en del af Randers FC og det stærke netværk, der er omkring klubben. I Royal Unibrew har vi store ambitioner for samarbejdet. For fans og tilskuere er det planen, at der skal sættes yderligere fokus på aktiviteter både før, under og efter kampene, som kan styrke det fællesskab og sammenhold, der kendetegner Randers FC, pointerer Finn Bjerg.

Skrevet af: Kristian Fredslund