Randers FC og Frederik Lauenborg forlænger samarbejdet

Midtbanekreatøren Frederik Lauenborg har skrevet under på en ny 1-årig kontrakt med Randers FC, således at samarbejdet nu løber til 2021.

Lauenborg har i den forgangne sæson fået sit gennembrud for Randers FC, hvor den 21-årige midtbanestyrmand har spillet 18 kampe i den lyseblå trøje, herunder 13 kampe fra start. I den periode har han vist så store prøver på sit talent, at det er blevet til en 1-årig forlængelse.

– Jeg er virkelig glad for, at det er blevet til en forlængelse i Randers FC. Jeg nyder at spille for klubben og er virkelig glad for, at det er her min fodboldfremtid er. Nu skal jeg bygge på og fortsætte min udvikling, så jeg kan få endnu mere spilletid og hjælpe klubben med at opnå gode resultater.

I Randers FC er man glade for, at det er lykkedes at blive enige om en forlængelse af aftalen med det lovende midtbanetalent.
– Frederik er en meget talentfuld spiller med et stort potentiale. Jeg synes, at vi i den forgangne sæson så mange gode præstationer fra ham. Han giver sig altid 100%, tager ansvar og er klog med bolden. Nu gælder det om, at han bygger yderligere på, så han kan gøre en endnu større forskel på banen for klubben, lyder det fra Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen.

Fakta:
Født 18. maj 1997

Tidligere klubber: Vejlby IK, IK Skovbakken, Randers Freja
Har spillet 10 ungdomslandskampe for Danmark

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Getty