Randers FC og Andreas Bruhn ophæver kontrakten

Midtbanespilleren Andreas Bruhn har fået ophævet sin kontrakt med Randers FC og forlader dermed klubben.

Der er ikke udsigt til mange spilleminutter for Andreas Bruhn i Randers FC, og derfor har parterne valgt at ophæve kontrakten, der ellers løb til sommer.

– Nu får Andreas muligheden for at få tid til at finde spilletid et andet sted, for det var der ikke meget sandsynlighed for, at han ville få hos os i foråret. Vi vil gerne takke Andreas for indsatsen. Han er en rigtig god fyr, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen.

24-årige Andreas Bruhn kom til Randers FC i vinteren 2017, da han havde fået ophævet kontrakten med Viborg FF kort inden. Han spillede 29 kampe og scorede 2 mål for Randers FC. I indeværende Superliga-sæson er det blot blevet til 44 minutters spilletid.

– Jeg har været rigtig glad for min tid i Randers og har sat pris på de oplevelser, jeg har fået i klubben. Jeg vil gerne sende en stor tak til både trup og alle folk i og omkring klubben. Det har været en fornøjelse på mange punkter, og jeg ønsker klubben al mulig held og lykke i fremtiden, siger Andreas Bruhn.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Getty