Randers FC nuppede godt udgangspunkt med hjem fra Haderslev

Da stadionuret rundede de 80 minutter, var der intet som tydede på, at Randers FC skulle få noget med fra Sydbank Park i Haderslev. Kevin Conboys frisparksindlæg sejlede langt forbi mål, og det var en aktion, der var meget symptomatisk for Randers FC’s præstation i opgøret.

Blot få minutter senere fik selvsamme Conboy dog en hovedrolle i Randers FC’s udlignende scoring, da han i to omgange fik sendt bolden ind til Saba Lobjanidze, der headede bolden flot i mål til 1-1. Et fantastisk udgangspunkt for Randers FC, inden returkampen på Cepheus Park Randers søndag den 12. maj kl. 16.00.

Kampens start var domineret af Randers FC, der kom frem til et par halve chancer. SønderjyskE “åd” sig dog ind i opgøret og satte sig mere og mere på spillet. Det var dog første i det 38. minut, at de for alvorlige blev farlige, da Danny Amankwaa spurtede afsted i en omstilling og til sidst fandt Christian “Greko” Jakobsen, der satte bolden i kassen til 1-0.

Udviklingen fortsatte efter pausen, hvor SønderjyskE pressede på. Flere gode redninger, overliggeren og et par upræcise SønderjyskE-forsøg holdt dog Randers FC inde i kampen.

Og stik imod spil og chancer, så fik altså Randers FC udlignet og skabt et godt udgangspunkt inden returkampen, hvor man må se bort fra den centrale midtbaneduo Nicolai Poulsen og André Rømer, der begge fik raget gule kort til sig og dermed er i skammekrogen.

Thomas Thomasberg og resten af trænerteamet har nu en uge til at sætte den rigtige taktik op, så vi kan komme videre til næste runde i Europa Playoff.

Du kan købe billet til returopgøret på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images