Randers FC lejer Tosin Kehinde

Den 21-årige offensivspiller Tosin Kehinde er lejet for den kommende sæson.

Randers FC har valgt at skærpe konkurrencen om de offensive positioner ved at leje Tosin Kehinde hos C.D. Feirense i Portugal.

– Vi ville gerne øge konkurrencen omkring kantpositionerne og så opstod muligheden for at tilknytte Tosin Kehinde, som er en spændende spiller med et stort potentiale. Han er kreativ, hurtig og god på bolden, og vi skal se, om vi kan få genstartet hans karriere og få ham til at lykkes i vores omgivelser, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Tosin Kehinde har tidligere været en del af Manchester Uniteds ungdomsakademi, hvor han som blot 16-årig debuterede på den engelske storklubs U21-mandskab. Han valgte sidste sommer at søge videre og skrev derfor kontrakt med CD Feirense, hvor det dog ikke er blevet til meget spilletid.

Derfor er han nu sulten efter at bevise sig i Randers FC.

– Den sidste sæson gik ikke som forhåbet, så jeg er kommet til Randers med en sult efter at spille fodbold, for det er den måde, man udvikler sig på. Det er der gode muligheder for i Randers FC for en ung spiller som mig. Jeg har hørt meget godt om dansk fodbold generelt, og jeg glæder mig til at vise fansene, hvad jeg kan på en fodboldbane, siger Tosin Kehinde.

Tosin Kehinde trænede med sin nye holdkammerat for første gang tirsdag formiddag. Han kommer til at spille med nummer 21 på trøjen.

Tosin Kehinde
Født: 18. juni 1998
Tidligere klubber: Manchester City (ungdom), Manchester United (ungdom og U23), C.D. Feirense

Han har spillet 1 U23-landskamp for Nigeria.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC