Randers FC lejer Sam Lundholm i N.E.C.

Den svenske kantspiller Sam Lundholm spiller sæsonen ud for Randers FC, der lejer ham i hollandske N.E.C.

Den 22-årige kantspiller Sam Lundholm, med en fortid i den svenske storklub AIK, skifter med omgående virkning til Randers FC fra hollandske N.E.C. på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

– Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi har været på udkig efter en kantspiller. I Sam Lundholm får vi en spændende kreativ type, som kan spille på begge kanter. Han er hurtig og driblestærk, så profilen passer rigtig godt på det, vi har kigget efter. Det gør os mere fleksible, og det giver os flere muligheder offensivt. Vi føler, at vi har gode spillere på pladserne, men nu kommer der én og ånder vores kantspillere kraftigt i nakken i kampen om en startplads, siger sportschef Ole Nielsen.

I en ung alder spillede Lundholm 41 kampe for AIK, inden han blev solgt til NEC i sommeren 2015. Lundholm har faktisk spillet sammen med Viktor Lundberg i AIK og Hannes Halldórsson i NEC Nijmegen og har derudover spillet kampe for det svenske U19- og U21-landshold.

– Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i Randers FC. Jeg har hørt en masse godt om klubben, og det føles som det rigtige skridt for mig. Det vigtigste for mig er at komme til at spille en masse fodbold og gøre det godt, så jeg glæder mig til en spændende forårssæson, fortæller Sam Lundholm.

Skrevet af: Kristian Fredslund