Randers FC køber legendarisk ur inden fire lokalopgør på en måned

Det legendariske ur fra Hamborg er blevet installeret på Cepheus Park Randers i et forår, som byder på fire kampe mod lokalrivalerne fra AGF.

I maj 2018 gik tiden i stå i Hamborg – i bogstaveligste forstand. Her blev det nemlig en kendsgerning, at traditionsklubben Hamburger SV skulle forlade det fineste tyske fodboldselskab, Bundesligaen, for første gang siden turneringens start i 1953.

I 2001, da et nyt stadion blev indviet, valgte man at installere et elektronisk ur, som talte tiden fra klubbens start i Bundesligaen. I 2018 gik den så i stå. I den efterfølgende sæson valgte man at lave tællerens formål om til at vise tiden fra man var stiftet i 1887, men besluttede året efter at skrotte uret for ikke at leve i fortiden.

Det er nu kommet Randers FC til gode, da man har valgt at investere i uret, som man har fået til en rigtig god pris.

– Vi er kendt for at lave gode handler i Randers FC, og det her var et tilbud, vi ikke kunne afslå. Det er et fodboldklenodie af højeste kaliber og samtidig en måde at give en populær online fan-gimmick liv, siger kommunikationschef Kristian Fredslund Andersen og refererer til den tæller på en tickcounter-hjemmeside, som en fan har lavet.

Tælleren kan ses her: https://www.tickcounter.com/countup/102760/sidst-agf-fik-en-sejr-over-randers-fc

Uret tæller op fra sidste gang AGF besejrede Randers FC i en betydningsfuld kamp, hvilket var tilbage i august 2015, hvor det lykkedes AGF, med god hjælp fra kampens dommer, at vinde 3-2 hjemme på Ceres Park.

Nu venter der fire kampe mod AGF på blot en måned, så aarhusianerne får en del muligheder for at få uret nulstillet i den kommende tid.

– Det forventer vi ikke kommer til at ske lige med det samme. Sker det må det gerne være på udebane i Aarhus, for så kan vi lave skiltet om til at hedde ubesejret på hjemmebane i stedet, og så kan vi faktisk smide 503 dage ekstra i puljen. Vores eneste bekymring er rent faktisk, hvor langt den kan tælle op, da den kun nåede op på knap 55 år i Hamborg.

Det 14 meter lange ur pryder nu Mascot-tribunen, som huser udebaneafsnittet, på Cepheus Park Randers og er klar til at tage mod fansene, når der forhåbentlig snart må komme tilskuere på stadion igen.

Skrevet af: Randers FC