Randers FC kæmpede sig til sejr efter skidt start

Det startede skidt med en AaB-scoring efter tre minutter, men Randers FC fik vendt kampen, så det blev til en sejr i Aalborg.

For første gang i denne sæson blev det til sejr i en kamp, hvor modstanderen kom på måltavlen. Og så endda en sejr efter at AaB kom foran 1-0.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter tre minutter, da Frederik Børsting fik for let spil i AaB’s venstreside og til slut sparkede bolden indenom Patrik Carlgren. Skidt start af Randers FC-holdet, der i de første 15 minutter slet ikke virkede til at være kommet ud af starthullerne.

Emil Riis kunne dog have svaret igen efter ni minutters spil, da han modtog en bold i feltet, men angriberen fik slet ikke ordentligt træf på bolden.

Randers FC kom bedre og bedre med i kampen og blev flere gange farlige. Nicolai Poulsen havde en kvalificeret afslutning fra distancen, AaB’s Kasper Pedersen måtte sende et indlæg fra Kevin Conboy tæt over eget mål og Saba Lobjanidze havde et frisparksforsøg, der gik en meters penge over mål.

Så det var et Randers FC-hold, der så ud til at have vasket den tidlige scoring af sig, da der blev fløjtet til pause. Det gik da også stærkt i anden halvleg, da Saba Lobjanidze allerede i det 47. minut fik udlignet til 1-1. Lidt ligesom ved AaB’s føringsmål, så fik Saba masser af plads i venstresiden og trykkede tørt af. Denne gang var det dog i modsatte side af målet, at nettet kom til at blafre.

Føringen kom seks minuttere senere, da et hjørnespark fra Saba Lobjanidze i venstre side sparket i mellemhøjde, endte med at passere hele vejen ind til Jakob Rinne og i mål. Den ramte vist Marvin Egho og AaB’s Kasper Pedersen på vejen, men det var svært at se, hvad der skete.

I slutfasen pressede AaB på for at få udlignet. Her blev det kampafgørende, at Patrik Carlgren havde en forrygende afslutning på kampen med flere store redninger.

Det blev temmelig kaotisk til sidst, da Kevin Conboy blev vist ud med gult kort nummer to. Det så rent faktisk ud til, at der blev begået frispark på den rutinerede venstreback, men Randers FC måtte altså kæmpe videre med en mand mindre på banen.

AaB var få centimeter fra en udligningen, da de inden for kort tid både sparkede på stolpen og overliggeren. Mål blev der dog ikke scoret yderligere af, og Randers FC tog derfor sejren og samtidig førstepladsen i gruppen.

Næste opgave er hjemmekampen på lørdag den 6. april kl. 16.00, hvor Vendsyssel FF gæster Cepheus Park Randers. Billetter til den kamp kan købes på https://billet.randersfc.dk

Samme sted kan du også købe et sæsonkortsabonnement, der for 79 kroner om måneden giver adgang til alle Randers FC’s hjemmekampe i Superligaen. I den kommende måned får du hele tre hjemmekampe.

Kampen i tal:

3. minut: 1-0 Frederik Børsting
47. minut: 1-1 Saba Lobjanidze
54. minut: 1-2 Saba Lobjanidze

Startopstilling med ændringer undervejs:

Patrik Carlgren – Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy – Mads Aaquist (75. Björn Kopplin), André Rømer, Nicolai Poulsen, Saba Lobjanidze – Marvin Egho (79. Kasper Enghardt) , Emil Riis (46. Benjamin Stokke)

Gult kort: Jores Okore (AaB), Kevin Conboy (Randers FC), Frederik Børsting (AaB), Jonas Bager (Randers FC), Erik Marxen (Randers FC)
Rødt kort: Kevin Conboy (Randers FC)

Dagens tilskuertal: 3767

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images)