Randers FC indgår samarbejde med Refiner for at styrke talentudviklingen

Startuppen Refiner arbejder med at udvikle talenter, øge den mentale sundhed og mindske medlemsfald i fodbold.

Refiner har udviklet et koncept, der er med til at skabe mere struktur og sætte fokus på ungdomsspilleres individuelle udvikling.

Randers FC og Refiner har indgået et samarbejdsforløb, hvor et helt nyt værktøj, Refiner Sleeves, implementeres på U13 for at øge fokus på spillernes individuelle udviklingsmål og sikre arbejdet med det på banen.

– Vi er enormt glade for at have indgået et samarbejde med Refiner. De har det her sleeve, som er et spændende værktøj, som vi tester på vores U13-hold i øjeblikket. Vi tester det i en måned, og så evaluerer vi, om det skal bruges fremadrettet på flere årgange, fortæller Claus Stenum Jensen, som er TopCenter-leder i Randers FC, der har til formål at løfte børne- og ungdomsfodbolden i hele Kronjylland.

Refiners mål er at skabe flere og bedre talenter ved hjælp af håndgribelige og konkrete værktøjer til klubben, trænerne og spillerne.


Foto: Her ses Refiners sleeve, som skal øge fokus på spillernes individuelle udviklingsmål og sikre arbejdet med det på banen.

Læs mere om Refiner her www.refiner.dk

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen