Randers FC indgår FIFA-partnerskab for eSuperligaen

Randers FC teamer op med Team Singularity for de kommende to sæsoner af eSuperligaen. Blandt andet betyder det gensyn til et velkendt navn i Randers FC-regi, som skal kæmpe med om guldet i Danmarks mest prestigefyldte FIFA-turnering.

For Randers FC er de kommende to sæsoner af eSuperligaen i FIFA kommet på plads, idet der har skabt et partnerskab med Team Singularity, hvilket er en dansk esportsorganisation med Atle S. Stehouwer i spidsen. Dermed cementeres et solidt fundament, hvor Randers FC forhåbentlig bliver et væsentlig aktiv i at udvikle spillere og kæmpe med om guldet i eSuperligaen.

Randers FC’s eSuperligahold kommer således til at bestå af følgende spillere:

– Mohamad “Al-Bacha” Al-Bacha
– Nicolai “Grøn” Noah Grønnemose
– Lasse “OneWayCrazyy” Fog Winsløw Kristiansen

Dette betyder også, at der er et velkendt navn tilbage i den kronjyske stald, eftersom Mohamad Al-Bacha var en del af Randers FC-truppen i de to første sæsoner af eSuperligaen.

– Jeg er super tilfreds med partnerskabet mellem Team Singularity og Randers FC, og jeg er mere motiveret end nogensinde før til at arbejde hårdt for at få succes i de kommende sæsoner af eSuperligaen sammen med mine holdkammerater, fortæller Mohamad Al-Bacha.

Det er således en ven af huset, der vender tilbage til de rette lyseblå rammer. Derudover er der også store forventninger til partnerskabets kommende sportslige præsentationer.

– Vi er meget begejstret for samarbejdet med Team Singularity, og vi ser frem til, hvor det fører hen. De kommer med en masse viden og know-how fra esportsindustrien, og sammen kan vi forhåbentlig skabe et succesfuldt hold, som kan kæmpe med om guldet i eSuperligaen. Desuden er det et glædeligt gensyn med Mohamad Al-Bacha, som vi tidligere har været rigtig glade for. At han vender hjem, er et stort skulderklap for vores måde at køre tingene på, udtaler Kommunikationschef hos Randers FC, Kristian Fredslund Andersen.

I spidsen for Team Singularity findes Atle S. Stehouwer, som dermed repræsenterer den anden halvdel af aftalen. Lig Kristian Fredslund deler han samme tanker omkring partnerskabet.

– Jeg er meget glad for at offentliggøre Randers FC som vores partner for eSuperligaen, fordi jeg tror på det essentielle i at være en del af den veletablerede nationale liga. Det har været en nem og god proces at arbejde med Randers FC siden det første opkald, og jeg ser frem til at have en stærk partner i 2021 i Fifa-regi. Målet er at blive mestre indenfor de to kommende sæsoner, og jeg er sikker på, at alle omkring bordet vil give deres absolutte bedste i henhold til at nå målet sammen, afslutter Atle S. Stehouwer.

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen