Randers FC henter Simon Piesinger

Den 27-årige østrigske midtbanespiller Simon Piesinger har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Randers FC.

Randers FC har fået tilført en ny central midtbanespiller, da østrigske Simon Piesinger er hentet til klubben på en 2-årig aftale.

– Vi har igennem længere tid haft kig på Simon, og vi er glade for, at det er lykkedes at få ham til klubben. Han er en dygtig spiller, som er fysisk stærk, tør gå i duellerne og har gode kompetencer i hovedspillet i felterne.  Atypisk for en spiller af hans størrelse, er han dog også rigtig god med bolden. Han er i god form, da han har spillet i foråret, så han byder sig til med det samme, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen.

Den 192 centimeterhøje midtbanespiller lavede i sæsonen 2014/15 ni mål og tre assists i 32 kampe for Sturm Graz. Senest har han tørnet ud for Rheindorf Altach i den bedste østrigske række, men trængte til at prøve noget nyt.

– Jeg har spillet hele min karriere i Østrig, så da jeg fik denne mulighed, var jeg ikke i tvivl. Det er en god liga, og jeg glæder mig til at vise mine kvaliteter til fansene. Jeg kender Marvin Egho, som har fortalt mange gode ting om klubben, så jeg glæder mig til at komme i gang og være med til at skabe de bedst mulige resultater for Randers FC, siger Simon Piesinger, som også kan spille i det centrale forsvar.

Simon Piesinger træner her til formiddag for første gang med sine nye holdkammerater. Han får nummer 8.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC