Randers FC henter Patrik Carlgren

Den 26-årige svenske målmand Patrik Carlgren skifter til Randers FC på en 3-årig kontrakt.

Målmandsteamet i Randers FC er igen fuldtalligt, da der er skrevet en 3-årig kontrakt med Patrik Carlgren, som senest har været på kontrakt i tyrkiske Konyaspor.

– Vi vidste, at et sommersalg af Hannes Halldórsson kunne blive et tema, så vi har selvfølgelig afsøgt markedet for at være bedst muligt rustet på keeper-positionen. Der har vi fundet frem til et godt match med Patrik Carlgren, som passer virkelig godt ind i forhold til den profil, vi søger på pladsen. Derudover kender han jo i forvejen til dansk fodbold, hvilket vi også ser som et plus. Han er sulten efter at bevise sig selv, og det får han nu muligheden for i konkurrence med vores to andre dygtige målmænd, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen og forsætter om sin nyeste signing.

– Han er utroligt reaktionsstærk, god med fødderne og god til at komme ud i feltet. Han har været et kæmpestort talent, som mangler at få det sidste forløst, og det er jeg sikker på, at han får i Randers FC.

Patrik Carlgren var i 2017 på et kort visit i FC Nordsjælland og var inden da fast mand for AIK i hjemlandet. Han var målmand for det svenske U21-landshold, der i 2015 vandt EM, hvor han blandt nappede to skud i straffesparkskonkurrencen mod Portugal i finalen. Derudover var han i 2016 tredjemålmand i Sveriges EM-trup. Han har spillet en A-landskamp.

– Det er en god mulighed for mig, og jeg glæder mig til at komme tilbage til Superligaen. Randers FC er en klub, der skal ovenpå igen efter den skuffende sidste sæson, og det ser jeg frem til at bidrage til. Jeg vil vise, at jeg stadig er en rigtig god målmand, og jeg kan simpelthen ikke vente med at komme i gang med sæsonen, som jo starter snart, siger Patrik Carlgren.

Carlgren træner for første gang med sine nye holdkammerater i Randers FC mandag formiddag. Han får nummer 1 på ryggen.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC