Randers FC henter Marvin Egho

Den 24-årige østrigske angriber Marvin Egho har skrevet under på en 3-årig aftale med Randers FC.

Det har været på tegnebrættet i et stykke tid, men nu er det lykkedes for Randers FC at hente den østrigske angriber Marvin Egho hos de forsvarende slovakiske mestre Spartak Trnava.

– Marvin er en spiller, som vi har fulgt igennem længere tid. Vi har set en masse video på ham, og senest har jeg været nede at se ham i en Champions League-kvalifikationskamp. Vi har haft en løbende dialog med ham, og vi glæder os til at få tilgang af en ung, sulten og dynamisk angriber, der er på vej ind i sin bedste fodboldalder. Forhåbentlig kan vi udvikle ham til en topangriber, som Randers FC tidligere har gjort med andre angribere, der så senere er blevet solgt videre til større klubber, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Marvin Egho og Spartak Trnava nåede via samlede sejre over bosniske Zrinjski Mostar og polske Legia Warszawa videre til tredje kvalifikationsrunde i Champions League, hvor det dog blev til et knebent samlet nederlag til det serbiske storhold Røde Stjerne. Så det er en angriber, der trods sin unge alder stadig har prøvet en del.

– Det er en angriber med en god fart og størrelse, der er god til at time sine løb og har et godt flow med bolden. Derudover er han via sin fysik en god spiller at have på såvel de offensive som de defensive dødbolde. Han har nogle andre spidskompetencer end vores andre angribere, så med ham i truppen har vi endnu mere at skyde med offensivt, siger Randers FC-cheftræner Thomas Thomasberg.

Marvin Egho er den første østriger i Randers FC’s historie.

Fakta:
Marvin Egho
24 år
Østriger
Tidligere klubber: SR Donaufeld Wien, Rapid Wien, Admira Wacker, Admira Wacker, Wiener Neustadt, Ried, Spartak Trnava
3 U21-landskampe for Østrig

På billedet står Marvin Egho med en speciel trøje, som Randers FC skal spille i på søndag mod FC Midtjylland, da vi ikke kan spille i den sædvanlige sorte udebanetrøje.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Kristian Fredslund, Randers FC