Randers FC henter Mads Aaquist i FC Nordsjælland

Offensivspilleren Mads Aaquist skifter til Randers FC på en aftale for resten af sæsonen.

Der kommer endnu mere friskt blod til det kronjyske. Randers FC har nemlig hentet den 23-årige midtbanespiller Mads Aaquist på en lejeaftale i FC Nordsjælland med en efterfølgende købsoption.

– Vi tror, at Mads kan gøre en forskel for os, og med tilføjelsen af ham er der rigtig god konkurrence på samtlige pladser i truppen, og det giver endnu flere muligheder for trænerteamet. Han kan især bidrage med en masse offensivt og komplimentere en i forvejen stærk trup. Ambitionen for begge parter er, at det efter sæsonen bliver til et permanent skifte, og det er da også derfor, at vi har lavet en fornuftig købsoption i aftalen, siger sportsdirektør Søren Pedersen, der med tilgangen af Aaquist samtidig lukker transfervinduet ifht. flere nye spillere.

Mads Aaquist kom til FC Nordsjælland fra FC Helsingør i begyndelsen af sidste sæson. Det blev til to mål i 19 kampe for den teknisk stærke spiller – begge scoret for FC Helsingør inden skiftet. I FC Nordsjælland er det dog ikke blevet til den ønskede spilletid, og derfor var det på tide for Aaquist at komme videre.

– Jeg føler, at det er et rigtigt godt match. Randers FC har været interesseret i mig i et stykke tid, og jeg har haft nogle rigtige gode snakke med Thomasberg. Jeg vil spille, og det skal jeg nu gribe muligheden for i Randers, hvor jeg synes, jeg kan bidrage med en masse. Jeg er en ærgerrig og hårdtarbejdende type, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at komme i gang. Det føles i hvert fald helt rigtigt, siger Mads Aaquist.

Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig over at få endnu en spiller med stor kvalitet at råde over.

– Det er en styrkelse af truppen, at vi får Mads ind. Han kan noget, vi ikke har nok af i forvejen. Han er virkelig god i mellemrummene, meget boldfast og kan skabe chancer på egen hånd. Så vi glæder os til at få ham indlemmet og integreret i truppen, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Fakta:
Mads Aaquist
23 år
Tidligere klubber: F.C. København, AC Horsens, FC Helsingør, FC Nordsjælland
44 ungdomslandskampe for Danmark

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Kristian Fredslund, Randers FC