Randers FC henter Lucas Haren i HIK

Den talentfulde kantspiller Lucas Haren har skrevet en 2-årig kontrakt med Randers FC.

Da Randers FC den 11. oktober spillede pokalkamp mod HIK, var det ikke kun en sejr, man fik ud af det. I den kamp viste modstandernes 19-årige kantspiller Lucas Haren nemlig prøver på sit store potentiale, hvilket resulterede i en prøvetræning en lille måned senere.

– Lucas gjorde et rigtigt godt indtryk, da han var forbi i den uges tid. Her fik han vist prøver på det potentiale, han besidder. Han er teknisk stærk, har en god spilforståelse og så har han masser af fart. Vi ser masser af udviklingsmuligheder i ham og er meget glade for, at han har valgt Randers FC frem for andre interesserede klubber, fortæller Randers FC-sportschef Ole Nielsen.

Lucas Haren har fået sin fodboldopvækst i HIK, hvor Randers FC henter ham, men han har været forbi FC Nordsjællands U19-hold, hvor han spillede en væsentlig rolle, da de vandt sølv i sidste sæson. Han ville dog spille seniorfodbold i stedet for endnu et år med U19, så derfor vendte han hjem til HIK. Men efter et halvt år er han klar til næste udfordring.

– Jeg fik et utroligt godt indtryk af klubben, da jeg trænede med i sidste måned. Holdet og folkene omkring tog rigtigt godt imod mig, og nu glæder jeg mig til at komme i gang med at blive Alka Superliga-klar til foråret. Randers FC går en spændende fremtid i møde, som jeg forhåbentlig kan bidrage positivt til, lyder det fra Lucas Haren.

Kontrakten gælder fra nytår, så Lucas Haren er selvfølgelig med, når Randers FC starter træningen den 9. januar.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC