Randers FC henter Lasse Berg Johnsen

Den 21-årige norske midtbanespiller Lasse Berg Johnsen er ny mand i Randers FC-trøjen.

Det bliver en talentfuld ung nordmand, som skal ind og tage kampen op om den centrale midtbaneposition, som André Rømer har efterladt efter skiftet til svensk fodbold.

Randers FC har nemlig hentet Lasse Berg Johnsen til klubben på en kontrakt gældende til sommeren 2024. Han kommer fra den norske klub Raufoss, som han spillede samtlige kampe for i den nyligt afsluttede sæson.

– Det er en spændende spiller, som er typen, der går lidt under radaren fra sin position på den defensive midtbane. Han er hårdtarbejdende, er en god pasningsspiller og vinder mange dueller. En boldsikker 6’er, som placerer sig godt, erobrer mange bolde og lave gode sideskift. Vi mener, at han har potentiale til at udvikle sig endnu mere hos os, og vi glæder os til at se ham i aktion, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Den 21-årige midtbanespiller er formet i Viking Stavangers ungdomssetup og nåede at spille to kampe for klubbens førstehold, inden turen gik til Raufoss i den næstbedste norske række.

– Jeg har fået en masse spilletid i Raufoss, og det har modnet og udviklet mig meget. Nu er jeg klar til et nyt kapitel, og jeg er spændt på at komme til Randers FC, for jeg er sikker på, at fodboldstilen i dansk fodbold passer mig endnu bedre. Nu skal jeg lære klubben, holdet og spillestilen her at kende, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at blive en succes i Randers. Jeg har en stærk vindermentalitet, og det glæder jeg mig til at vise frem, siger Lasse Berg Johnsen.

Han fik søndag aften Cepheus Park Randers at se for første gang ved selvsyn og var imponeret over rammerne.

– Det er et fantastisk flot stadion, og jeg glæder mig til engang at spille foran fansene, når det igen er muligt.

Lasse Berg Johnsen får nummer 16 i Randers FC og kan få debut allerede tirsdag den 2. februar, når Randers FC kl. 18.00 får besøg af AC Horsens på Cepheus Park Randers.

Fakta:
Lasse Berg Johnsen
Født den 18. august 1999
Tidligere klubber: Viking, Tromsdalen, Raufoss

Skrevet af: Kristian Fredslund