Randers FC henter Benjamin Stokke

Den 27-årige norske angriber Benjamin Stokke har skrevet under på en 3-årig kontrakt med Randers FC.

Der er igennem længere tid blevet meldt om forstærkning til Randers FC-angrebet. Det kommer der nu i form af den norske angriber Benjamin Stokke, der senest har spillet for Kristiansund i hjemlandet.

– Vi har studeret ham i et stykke tid, og han er en spiller, som vil passe rigtigt godt ind i den måde, som vi vil gøre tingene på i Randers. Han havde en god sæson sidste år i Norge, men er nu røget lidt ud af startopstillingen deroppe. Vi tror, at vi kan få ham tilbage på det niveau, som han viste sidste år, og så bliver han en stor gevinst for Randers FC, siger sportsdirektør Søren Pedersen om den nye angriber.

– Det er en stor og stærk angriber med et godt venstreben, som kommer til klubben. Selvom han er høj, så er han forholdsvis atletisk. Nu skal han tage kampen op om pladserne i front, men jeg tror, at det bliver rigtigt godt. Jeg havde også en fin snak med ham, der fik mig til at tro endnu mere på, at det er et godt match. Vi glæder os til at se ham på banen, hvor han skal være med til at bidrage til en god Randers FC-sæson, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Igennem tiden har han scoret 59 mål i 178 kampe i de norske turneringer. Heraf 11 mål i 42 kampe i den bedste norske række Eliteserien og 14 mål i 18 kampe i den norske pokalturnering.

Han er den første norske spiller nogensinde i Randers FC.

Benjamin Stokke
Nationalitet: Norsk
Født: 20. august 1990
Position: Angriber
Tidligere klubber: Tönsberg, Sandefjord, Mjøndalen, Levanger FK, Kristiansund BK

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Kristian Fredslund, Randers FC