Randers FC henter amerikansk midtbaneslider

Jagten på den meget omtalte “6’er” er indstillet. Randers FC har nemlig skrevet kontrakt med den 25-årige amerikanske midtbaneslider Perry Kitchen.

Fem A-landskampe står der blandt andet på CV’et hos Randers FC’s seneste signing, amerikaneren Perry Kitchen, der kommer til klubben fra skotske Hearts, der sluttede på femtepladsen i den skotske liga i den forgangne sæson.

Her var han i sidste sæson anfører, så det er en midtbanespiller med lederegenskaber, der kommer til det kronjyske på en 2-årig kontrakt.

– Vi har jagtet en decideret 6’er i et stykke tid for at få en balancespiller på holdet. I Perry Kitchen får vi en spiller med en stærk karakter og et godt udtryk. Han besidder mange af de dyder, vi gerne vil have, at Randers FC er kendt for. Det er ikke nogen tryllekunstner, der snyder fem mand i en telefonboks, men en disciplineret spiller, der arbejdet stenhårdt, men også klogt. Vi har store forventninger til ham og regner med, at han hurtigt får sat sit aftryk, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Kitchen slog igennem som ung hos MLS-holdet DC United, hvor han blandt andet var med til at vinde pokalturneringen i 2013, inden han foråret 2016 skiftede til Hearts, hvor han i slutningen af sæsonen ikke fik helt så meget spilletid. Den skal han nu have i Alka Superligaen for Randers FC.

– Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang i Randers. Jeg har haft en rigtig god tid i Hearts, men skiftet til Randers FC var en rigtig god mulighed for mig på nuværende tidspunkt. Det gælder for mig om at spille så meget som muligt, og jeg vil arbejde hårdt for, at det kommer til at ske her. Jeg kan ikke lide at tale så meget om mig selv, men som type er jeg en hårdtarbejdende og pålidelig spiller, der har mit fokus på det defensive. Men jeg håber da også på at få scoret et par mål, siger Perry Kitchen.

Fakta:
Født 29. februar 1992
5 A- og 47 U-landskampe for USA
Tidligere klubber: DC United, Hearts

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Mads Claus Rasmussen